Zlataku,ved ty mas elektricky priraditelny predok v redukcke(tak ako my s Karlom) a na nabojoch by si mal mat automatickevolnobezky(to znamena po vyradeni predku,by si mal zacuvat,aby ich korektne vyplo.to je pjekne na prdel

)
Karle: no hm,co povedat,druhy Nemec Gosta si to spravil na tlakovy vzduch,ale mechanicke riesenie mi prijde jednoduchsie a spolahlivejsie(aj domacky vyrobitelne) Ja zatial(klop,klop) som nemal problem s priradovanim predku,takze neriesim)
PS no a AVM 443HP dosli dnes rano(zasa ma postak zobudil

) letmy pohlad na ne(no nic moc,ani nenamazane vnutri

),vari ich cez weekend(ak nejaky bude) nahodim na Rexika. Horsie,ze mi zacala viac sliziet ta prava nohavica a po studiu katalogu,je tam jedna prachovka na vystupe a jeden semering na vystupe z diferaku,cize mam obavy,ze bude musiet ist diferak z vozu von(ale mozno ani nie-riesit budem na SK,tu sa do toho pustat nebudem,som sam na dome,kamos je na sk,nieco sa posere a ostanem na holickach) Montazou volnobeziek vlastne odstranim otacanie sa poloos,cize by to potom tiect uz nemalo tak.Takze nezufajte priatelia v zbrani,mame pekne vozy,nieco im musime obetovat.