!! attencion !! achtung !! warning!! bacha !! MIMON SRAZ II.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
!! attencion !! achtung !! warning!! bacha !! MIMON SRAZ II.
Zdravicko, takze jak to tak vypada, je vyhlasenej dalsi termin srazu Hyundai clubu, resp. hyundai sraz II.
Datum bylo vybrano 23. - 25. 6. 2006., tj. patek az nedele.
Program bych nechal zatim stejny, patek kolem 4. hodiny prijezd, rozkecani, priprava taboraku, vecer pitka a druhy den od rana po kavicce sprinty a ocekavani dalsich hostu az do vecera.. na druhou noc mozno zamluvit ubytovani, abysme se dali do pucu, poradne vyspali a mohli jeste nedeli stravit relativne v pohode a neriskovali ze po ceste domu umrem unavou:)
Pro ty, kteri tam nebyli pripominam - vsecko sebou, stany, spacaky, gril, jidlo, piti, drahe polovicky, syny i dedecky..
blizsi info opet v cervnu, pokud se slozime muzu zajistit naky atrakce.. napadlo me nechat privest hafo gum a udelat mezi nima slalom, soutez v parkovani apod..
Datum bylo vybrano 23. - 25. 6. 2006., tj. patek az nedele.
Program bych nechal zatim stejny, patek kolem 4. hodiny prijezd, rozkecani, priprava taboraku, vecer pitka a druhy den od rana po kavicce sprinty a ocekavani dalsich hostu az do vecera.. na druhou noc mozno zamluvit ubytovani, abysme se dali do pucu, poradne vyspali a mohli jeste nedeli stravit relativne v pohode a neriskovali ze po ceste domu umrem unavou:)
Pro ty, kteri tam nebyli pripominam - vsecko sebou, stany, spacaky, gril, jidlo, piti, drahe polovicky, syny i dedecky..
blizsi info opet v cervnu, pokud se slozime muzu zajistit naky atrakce.. napadlo me nechat privest hafo gum a udelat mezi nima slalom, soutez v parkovani apod..
- Reklama
Re: !! attencion !! achtung !! warning!! bacha !! MIMON SRAZ
Když složíme a atrakce, proč drahý půlky sebou??? Já myslel, že půjdem do šantánu nebo tak něco.... Prej polovičky - já si vemu ty svý dvě půlky, ty tam mam od narození a jedu!black_sheep píše: naky atrakce.. napadlo me nechat privest hafo gum a udelat mezi nima slalom, soutez v parkovani apod..
Doufám, že to nebude číst ta moje.....
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
To já umím řásit i v její společnosti Ona tak pije když je třeba..Takže uvidím.Ale zas abych tam nebyl jedinej kdo ji tam bude mítpokaymu píše:polovičky k ničemu. pořádně zařádit bez nich
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
ja ji beru 100% pac se vidime jen o vikendu a celej jeden vikend vypustit by pro nas bylo docela tezky, snad chapete..Kyrglik píše:To já umím řásit i v její společnosti Ona tak pije když je třeba..Takže uvidím.Ale zas abych tam nebyl jedinej kdo ji tam bude mítpokaymu píše:polovičky k ničemu. pořádně zařádit bez nich
Jako bych tam už byl. Hanzi spoléhám na tvůj gril. Srnek se po dráze prohánělo dost a jsou alergické na červenou. To znamená, že je srazíme accentem-bereš? . Jó a nezapomeň přibalit Joudu
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
BAF!!!! Kucííí když pojede HANZ tak jedu taky...... Nebo dkyž podplatíte ty v tom bílim autě se zeleným proužkem pod okny a mapisy POLICIE, aby mi daly volný průjezd tak přijedu i bez HANZe
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max