Nové auto

Moderátoři: vipe, Moderátoři

Odpovědět
ivanhoe

Nové auto

Příspěvek od ivanhoe »

Zdravým všetkích v Hyundaiclube.
Práve som kúpil nový Hyundai GETZ-1,4 s klímov . Mám ho týždeň. Dlho som rozmýšľal medzi Fábiov a Getzom až zvíťazil Getz . Autíčko je živé a hlavne vnútorný priestor je dosť veľký .Veľmi dobre má riešené nasadanie a vystupovanie vodiča . Má sice trochu menší batožinový priestor ale to nevadí . Trápi ma ale klíma ktorá by mala po zapnutí fúkať studený vzduch ale ani po 10 minútach sa nič nedeje . Asi pojdem do predajne aby to tam pozreli . Alebo poradte čo je stým .
Reklama

yenda
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenda »

vítej v klubu :)
Mrkni se po fóru ... už se to tu řešilo např. https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=264
sice nemám Getze ani tak nové auto, ale klima mi max. do 5 minut fouká ledový vzduch ...
Toyota Avensis sedan Sol 2.0 16V (94 kW)
dříve: Accent 1.5 12V GLS, r.v. 1997
vipe

Příspěvek od vipe »

Vítej mezi hjudhajákama. S tou klimou když ji zapneš svítí kontrolka ve spínači? Máš zapnutý ventilátor alespoň na první polohu? Pokud nesvítí zkus pojistku ( pojistkový panel v motorovém prostoru označená A/CON 10 A ) pokud ti nejde ani ventilátor ( pojistka vnitřní panel označená BLOWER 10 A ) :wink:
Felotron

Příspěvek od Felotron »

No jestli ta klima ma maly vykon, tak by to mohlo byt mozna nejakym unikem chladiva, nebo zavadou kompresoru...
Aledo tohoto problemu vubec nevidim :cry:
Janjan
**

Příspěvek od Janjan »

Vítej do klubu a přeji mnoho spokojených kilometrů.
GETZ Dynamic 1.1/48kW
Hanz

Příspěvek od Hanz »

Tak ať ti to fachá bez závad. Ta klimačka je jen podružbý problém nového auta. 8)
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
macháček
Kontaktovat uživatele:

Re: Nové auto

Příspěvek od macháček »

ivanhoe píše:Zdravým všetkích v Hyundaiclube.
Práve som kúpil nový Hyundai GETZ-1,4 s klímov . Mám ho týždeň. Dlho som rozmýšľal medzi Fábiov a Getzom až zvíťazil Getz . Autíčko je živé a hlavne vnútorný priestor je dosť veľký .Veľmi dobre má riešené nasadanie a vystupovanie vodiča . Má sice trochu menší batožinový priestor ale to nevadí . Trápi ma ale klíma ktorá by mala po zapnutí fúkať studený vzduch ale ani po 10 minútach sa nič nedeje . Asi pojdem do predajne aby to tam pozreli . Alebo poradte čo je stým .
Vítej v klubu. Jinak zdravím Levice, byl jsem tam za komančů na vojně. Super baby (v hotelu Atom pěkný pokoje a pěkný sprchy) :D a super hospody. Letos se tam asi pojedu podívat za kámošema z vojny (do Demandic a Levic). Tak ať ti to lítá v poho.
xmrak
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xmrak »

JHá s klimou žádný problémy namám .... to bude tím že jí taky nemám ...

Mohlo se stát že zapomněli doplnit chladivo ...
Mě zapomněli seřídit nové světlo a tvrdili mi že to nejni možné ...
Hyundai Getz 1,3/63kw cvvt Elegance 5HB Tundra Green
Mercedes Benz class G 2.9tdi rv.89 + facelift 2005
Daewo Nexia 1.5i 8V rv.92
R.I.P - Honda Civic původně 1,5/66kw
R.I.P - Fiat 126p (polski)
mario_liptov
*

Re: Nové auto

Příspěvek od mario_liptov »

ivanhoe píše:Zdravým všetkích v Hyundaiclube.
V prvom rade pozri ci nemas vypnute fukanie a ak nie tak nevahaj ani sekundu a reklamuj to
Problem so spotrebou vyrieseny. Stal som sa majitelom novuckeho PEUGEOT 2008...

5.9l/100km
RichardS
*

pojistka...

Příspěvek od RichardS »

Zdravím všechny!

Když jsem převzal svého Getzíka (3 týdny-1t km) tak jsem si až doma všimnul že nefungují palubní hodiny... Už jsem uvažoval jak budu uplatňovat první reklamaci,ale pro jistotu jsem mrknul ještě do pojistkové
skříňky v kabině a hle - špatně zastrčené pojistka... Stačilo domáčknout
a hodiny hodinují a začlo svítit osvětlení kabiny... :)

Doufám,že to byl na dlouhou dobu poslední problém...

Richard
Odpovědět

Zpět na „GETZ“