Klima Accent
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Klima Accent
S bratrem Hanzem jsem resil po ICQ jednu drobnost, ktera me trosku stve...
Kdyz nastavim tim koleckem na ovladani ventilace, aby se ofukovalo predni sklo, tak se automaticky zapina klima a nejde vyplnout To me vadi, protoze kolikrat nechcu, aby klima jela, ale nemam rad, kdyz mi vzduch fuci na muj xycht
Mate to vseci stejne?? Ja mam pocit (pocit je silnejsi nez ja), ze nez jsem rozdelaval ten stredovy panel, tak to tak nerobilo... Nevite nekdo, co to spousti tu klimu - ze bych si to jako odpojil....
dik
Kdyz nastavim tim koleckem na ovladani ventilace, aby se ofukovalo predni sklo, tak se automaticky zapina klima a nejde vyplnout To me vadi, protoze kolikrat nechcu, aby klima jela, ale nemam rad, kdyz mi vzduch fuci na muj xycht
Mate to vseci stejne?? Ja mam pocit (pocit je silnejsi nez ja), ze nez jsem rozdelaval ten stredovy panel, tak to tak nerobilo... Nevite nekdo, co to spousti tu klimu - ze bych si to jako odpojil....
dik
- Reklama
Felotone nevím jak to má Accent já to u Getze takhle nemám tam ji musím zapnout čudlíkem. Ale mužu ti říct jak to má FORD Tranzit a ten to má přesně jak popisuješ je to kvuli odmlžování předního skla tak je to napsaný v manuálu. Jestli je to u tebe to stejný musíš tam mít na táhle nejakej spínač stačí když ho odpojíš.
Jen mi prijde divny, ze by ten cudlik nesel vymacknout:( to i v zime, kdyz ofukujes okno, tak se zapne?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Ještě jednou, i když jsme o tom již diskutovali:
U mýho Accentika to je v sérii a při prodeji mě to bylo prezentováno jako výhoda. Pokud máš nastavenu jakoukoliv ze dvou možností ofuku čelního okna, automaticky běží klimačka, kterou musíš vypnout tím bazmekem s kontrolkou klimatizace nalevo od ovladače na přívod vzduchu zvenčí nebo uzavření přívodu. Mě to taky pěkně sejří, ale co nadělám?!
Jedině přidat ještě jeden vypínač, který by přerušil stávající obvod....
U mýho Accentika to je v sérii a při prodeji mě to bylo prezentováno jako výhoda. Pokud máš nastavenu jakoukoliv ze dvou možností ofuku čelního okna, automaticky běží klimačka, kterou musíš vypnout tím bazmekem s kontrolkou klimatizace nalevo od ovladače na přívod vzduchu zvenčí nebo uzavření přívodu. Mě to taky pěkně sejří, ale co nadělám?!
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Jenze ja to nemuzu vypnout - i kdyz je tlacitko v poloze vypnuto, kontrolkastale sviti a klima jede (aspon mi to tak pripada)Hanz píše:Ještě jednou, i když jsme o tom již diskutovali:
Tak přesně toto jsem si po prvním týdnu nechal odpojit. Vážně nevím proč by v zimě kdy beží naplno ohřívání a rozmrazovaní předního skla měla běžet klima ... Koukal jsem pak zpětně do dokumentace a snad by to neměl být problém udělat si sám. Ale v rámcí záruky to bylo zadarmo a ještě servisák říkal že si to tak nechává každej druhej odpojit (teda ty co si přečtou manuál :))) )
Accent 2002, 1.5CRDi, 55000km - Sold OUT