Help! vystřeďovací kroužek na kolo!
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
Help! vystřeďovací kroužek na kolo!
ztratil jsem jeden plastovej kroužek co se dává mezi elektron a náboj kola, nevím kde ho sehnat, prosím o radu
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
- Reklama
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Zeptej se tam kde prodavaj hliníkače stejny značky co máš na autě tam by je měli mít.Každý výrobce ma jinou rozteč takže nejdou kružky z BBS na třeba ARONAL.Já zatim jezdim bez těch kroužku ale nechám si je udělat ze silonu.Napiš mi jakej potřebuješ rozměr třeba ty co mám doma ti tam pujdou.Když tam nebudou nic se neděje je to jen abys dobře nasadil kolo.Když šrouby dobře postupně utahneš nic nepoznaš.
Lantra combi 2,0 16v DOHC 102kw, 98r.v zelená metaliza.snížena,sport.filtr. ale už prodaná ted Subaru ale vzpomínám na lantru
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
díky, to by bylo super , on ten kroužek neni tak docela kroužek, má takový rozvětvení, no já to snad o výkendu nafotim a naměřim. Ozývá se mi v devadesáti takový hučení od podvozku (potom co sem vyměnil gumy), tak nevim jestli to je těma gumama, nebo právě tim chybjejícím kroužkem....
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Jak muže sedět kolo na kroužku?Kroužek je tam od toho aby kolo bylo přesně na středu.Laždej litak má jinej vnitřní pruměr proto každý výrobce má své kroužky aby si je musel koupit o něj.Když nasazuješ kolo a kroužek tam není je to pakarna trefit se přesně na střed proto tam je.Samotnej kroužek nemuže kolo samo o sobě držet když je z plastu kdyby opravdu nesl celou váhu tak praskne.Kola držej přeci šrouby ty maj dany místo kam se přišroubujou ne?
Lantra combi 2,0 16v DOHC 102kw, 98r.v zelená metaliza.snížena,sport.filtr. ale už prodaná ted Subaru ale vzpomínám na lantru
- Lukino
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdar Tibi, jestli máš DOTZ, tak ty k nám dováží také firma Alcar. U nich jsem kupoval ty moje AEZ a kroužky taky dokupoval - taky mám typ se čtyřmi packami, jeden stál do 50-ti korun už si nevzpomínám.Tiburon_FX píše:Honzik: dík, mám teď auto v servisu, až bude doma, tak ty kroužky přeměřim, jinak kola mám Dotz
Alcar najdeš na webu http://www.alcar.cz - tak jim zkus zavolat, třeba je budou mít - jestli se tedy nepletu a Dotz opravdu dováží, jinak sídlí v Praze na "Průmyslové".
Mimochodem si myslím, že by jsi u nich mohl vyřešit i ten problém s těmi šrouby na kolech - pamatuju Chrášťany ...
Sonata 2.0 16V, 1993
Accent 1.3 12V, 1996
Accent 1.3 12V, 1996
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak jak jsem psalPetr HC píše:Středící kroužky jsou pro snadnější montáž. Pokud je tam nemáš (a utahuješ šrouby na kole napříč) tak se opravdu nic neděje. Kola fakt nedržej na plastovim kroužku ale na kuželovejch plochách šroubů (matic).