drnceni palubky Lantra93
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
drnceni palubky Lantra93
Potrebuju poradit postup, jak rozebrat palubku. Neco tam strasne hnusne drnci jakoby kolem krajnich vydechu ventilace. Presne ve spektru 2500 ot/min. Takze tam, kde se jezdi nejvic. Je to nejakej plast o plast...drrrrr....uz me z toho hrabe. Takze, mate-li nekdo postup, jak to dostat dolu abych mohl toho drrrncaka URVAT, tak mi prosim poradte, dekuji:)
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
- Reklama
Mame stejnej problem, od 2700-3000ot/min to silene drnci a neprijemne vibruje, zrejme se do toho pustim ted, kdyz jsi mi to pripomnel..ale Lantru mam 99ku, takze s navodem neporadim...ja tam mam samy sroubky a vkolem topeni takovy uchyty, ktery se vycvaknou..., takze pohoda.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Ahoj ...
Tak navod mam, ale nevim, jak ho sem dostat, takze ti ho poslu na mail ....
Je toho asi 2 mb ... Tak snad to nebude moc ....
Kdyz tak dej vedet, jestli dosel a pomohl ...
P.s. To ryba ... jeste me posli maila ... ... treba SZ
Tak navod mam, ale nevim, jak ho sem dostat, takze ti ho poslu na mail ....
Je toho asi 2 mb ... Tak snad to nebude moc ....
Kdyz tak dej vedet, jestli dosel a pomohl ...
P.s. To ryba ... jeste me posli maila ... ... treba SZ
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
takze jsem se na to o vikendu podival. A co jsem zjistil:
Rozebral jsem palubku, vsude samy dily, samy sroubky uz jsem se v tom prestaval orientovat, sundal jsem i volant, docela me prekvapilo, ze tam neni zadnej vystredovaci bod k nasazeni zpet...takhle bych ho mohl na ten tisicihran dat treba vzhuru nohama. Ale k veci. Prohledal jsem co jsem mohl a kam dosahl ale NIC. Pak jsem si za nasavanim primyho vzduchu u vydechu u ridice vsiml v ty trubce nejakyho bazmeku v ty ventilaci. To uz bylo ale pod haubnou. Tak rozdelam sterace a ten plast pod nima a ejhle! Tam jsou tahla na sterace a ty drncej. Jsou usazeny v cepech zajisteny zavlackou a drncej v tom ulozeni...jeste nevim jak to vyresit, ale urcite to nejak pujde, to si piste Muze to byt jeste neco jinyho, ale tipuju to na to. Takze udelam zkusebni jizdu s vypanym prostorem pro tahla. Samozrejme bez deste:)
Aspon vim, jak se rozebira palubka:)
Rozebral jsem palubku, vsude samy dily, samy sroubky uz jsem se v tom prestaval orientovat, sundal jsem i volant, docela me prekvapilo, ze tam neni zadnej vystredovaci bod k nasazeni zpet...takhle bych ho mohl na ten tisicihran dat treba vzhuru nohama. Ale k veci. Prohledal jsem co jsem mohl a kam dosahl ale NIC. Pak jsem si za nasavanim primyho vzduchu u vydechu u ridice vsiml v ty trubce nejakyho bazmeku v ty ventilaci. To uz bylo ale pod haubnou. Tak rozdelam sterace a ten plast pod nima a ejhle! Tam jsou tahla na sterace a ty drncej. Jsou usazeny v cepech zajisteny zavlackou a drncej v tom ulozeni...jeste nevim jak to vyresit, ale urcite to nejak pujde, to si piste Muze to byt jeste neco jinyho, ale tipuju to na to. Takze udelam zkusebni jizdu s vypanym prostorem pro tahla. Samozrejme bez deste:)
Aspon vim, jak se rozebira palubka:)
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i