asi potřebuji pofoukat bolístku.....dnes jsem přijel ze servisu, mechánico mi udělal přední stabilizační tyčka a oznámil mi, že levý tlumič je total v háji plus v ohybu výfuku nad zadní nápravou je totál taky, ale zatím drží a v podstatě může kdykoli prasknout. co mám ted dělat, nejsem ještě schopen řádně uvažovat, jsem v takové depresi jak nikdy předtím. Tlumiče budou tutově kolem trojky jeden plus práce, výfuk tutově bude kolem sedmičky plus dvojka práce.....tyhle peníze prostě nemám a připadá mi to zbytečný do toho rvát. Mám prasklou stahovačku okna vzadu za mnou, okno sjíždí, musím po každé jízdě vytahovat. Nejede na benzín /jede, zdechává, ucpaný vstřiky/. Včera jsem byl sehnat ten nesehnatelný rozměr kol 195/70/14 zimáky....sehnal jeté..pěkný pirellky winter....trojka se servisem.
nevím, co dál, jezdím denně, i víkendy.....věci z vrakáče se mi do toho nechce dávat, tlumiče kor. Prostě jakékoliv další peníze jsou podle mne vyhozené....
kdyby to téma stálo za....prosím admina o výmaz.
sonata - co dělat?
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
sonata - co dělat?
Hyundai Sonata ´98 2.0 16V 92kw LPG NovaGas 2005 - prodána
Škoda Forman ´92 edice Prima, karbec - nezničitelný stroj
- Reklama
Re: sonata - co dělat?
Nejdřív si ověř, jestli ten mechanik nekecá.... Vadnej tlumič snad poznáš, ne? Já mám takovou zkušenost, že mechanici řeknou, jak je to totál na srač.... a přitom tomu nic není, chtějí pouze vydělat... A co to je totál u výfuku? Dokud nepraskne, neřešit. Není to nic, co by někoho ohrožovalo. Potom se to stejně dá často zavařit. Nemusíš přece měnit celej výfuk. Do zadního okna šoupni kus dřeva pod sklo a nikam sjíždět nebude (když nemáš peníze na opravu). Vstřiky zkus propláchnou nějakým tím přípravkem, co mají na benzínkách, třeba to pomůže (pokud je závada skutečně tam). Já bych z toho teda nějak zhroucenej nebyl....
Hyundai Lantra GLS, 1,6i 16V 84kW, r.v.1996
Hyundai New Accent Elegance, 1,6i 16V 82kW, r.v.2008
bylo: 2x Hyundai Accent GLS, 1.3i 12V 55kW, r.v. 1994
VAZ 21011, 1.3 50kW, r.v. 1977
Hyundai New Accent Elegance, 1,6i 16V 82kW, r.v.2008
bylo: 2x Hyundai Accent GLS, 1.3i 12V 55kW, r.v. 1994
VAZ 21011, 1.3 50kW, r.v. 1977
No přesně tak, nejdřív bych zkusil samo domo a pokud bude nutné a nezvládneš to, tak k nějakému šikovnému garážistovi a až na konec servis.
Jinak se také dají sehnat neznačkové díly za nižší cenu. Případně vrakoviště za pakatel
Jinak se také dají sehnat neznačkové díly za nižší cenu. Případně vrakoviště za pakatel
Hyundai Sonata 2,0i DCVVT-121kW rv 4/2010 výbava Premium, barva šedá metalíza, hodně dobrý a komfortní vůz střední třídy
Ford Mondeo 2005 2.0 TDCi 96kW Ghia - nic moc
Škoda Felicia combi 1998 1.6MPi 55kW GLXi, naprosto spolehlivá a dobře zajetá
díky, už jsem na to lépe. okno vypodložím, vstřiky nechám být /již mám v nádrži STPčko - stejně nepomáhá/, výfuk nechám, až se dodělá a tlumiče včetně výfuku nějak pořeším z druhovýroby.
Hyundai Sonata ´98 2.0 16V 92kw LPG NovaGas 2005 - prodána
Těch čistících přípravků na čištění vstřiků je celá řada. Některé mají bohužel jen placebo efekt a moc lidí neznám co by řekli že jim zázračná vodička pomohla
Tohle jsem našel na netu, ale jestli to opravdu pomůže nedokážu říci.
http://www.udrzba-opravy-auta.cz/palivo ... enzin.html
Možná by nebylo na škodu, kdyby někdo napsal nějaké konkrétní zkušenosti se zázračnýma vodičkama
Tohle jsem našel na netu, ale jestli to opravdu pomůže nedokážu říci.
http://www.udrzba-opravy-auta.cz/palivo ... enzin.html
Možná by nebylo na škodu, kdyby někdo napsal nějaké konkrétní zkušenosti se zázračnýma vodičkama
Hyundai Sonata 2,0i DCVVT-121kW rv 4/2010 výbava Premium, barva šedá metalíza, hodně dobrý a komfortní vůz střední třídy
výfuk zavař nebo jen přetahni rozrizlou trubkou pod to namotej plechovku od coly a tu tam tmelem nalep a přetahni to sk paskama..garantuju ti že ti to rrok vydrží (sk pasky at su nerezový)..... na tlumič se vyser:-D a kup si nový radio....pomohl sem ti?
Hyundai sonata zelená Y3 - daily
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
- valach
- **
- Kontaktovat uživatele:
Nedělej si toho těžkou hlavu, to jsou male věci. Na plechovku se vyser určitě znáš někoho kdo má svářečku pokud ji nemáš sám a výfuk si svaříš. Včera jsem to samé řešil s kolegou, servismen mu také říkal o výfuku, že to chce nový. On ho dovezl a za hodinku jsme neměli co dělat. A ty tlumiče řeš až to bude akutní a budou opravdu v háji. Mecháňo ti může navykládat cokoli a ty pokud chceš tak cáluj.
Sonáta 2.0 16v r.v.96 102kW
Fiat punto sporting 1.2 16v r.v.2000 6rychlostní 59kW
Škoda Fabia 1.4 Mpi r.v.2000 50kw
Fiat punto sporting 1.2 16v r.v.2000 6rychlostní 59kW
Škoda Fabia 1.4 Mpi r.v.2000 50kw