2. Mimoňský sraz Hyndaiclubu 23.-25.6.2006 - účast
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
2. Mimoňský sraz Hyndaiclubu 23.-25.6.2006 - účast
Nezbývá než začít přípravy na naší další slezinu, proto vycházím vstříc dotazu Jirky a zakládám toto téma. Oproti 1.srazu se snažte odpovědět co nejpřesněji jestli přijedete a na jak dlouho. Díky
Naposledy upravil(a) Hanz dne 24 kvě 2006, 23:50, celkem upraveno 1 x.
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Kucííííííííííííííííí,kde steeeeeeeeeeee Já už tady v Mimoni na vás čekám od minulého pátku a nikde,nikdo.
Borek hlásí účast pátek-neděle. Ještě musím namontovat mobilní sprchu pro Jirku a jedu.
Borek hlásí účast pátek-neděle. Ještě musím namontovat mobilní sprchu pro Jirku a jedu.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Jak říkám vtipnej jako vždy, viď BorkuBorek píše:Kucííííííííííííííííí,kde steeeeeeeeeeee Já už tady v Mimoni na vás čekám od minulého pátku a nikde,nikdo.
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Jo? Tak to bych věděl o první spotovní disciplíně.. Miss mokré tričkoBorek píše:Kucííííííííííííííííí,kde steeeeeeeeeeee Já už tady v Mimoni na vás čekám od minulého pátku a nikde,nikdo.
Naposledy upravil(a) Jirka dne 25 kvě 2006, 15:46, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
Mates se hlásí do klubu. Jedu v pátek možná podomluvě s Vipem ve dvou, ale v sobotu odpoledne valím zase domu. Může za to to sprosté slovo PRÁCE.
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Pátek po dohodě s Matesem . Mates ty mě asi koukáš přes rameno nebo vidíš do plánu v tom sprostym slově PRÁCE v neděli jsem dostal pohotovost tak musim bejt doma na drátě , zkusím to někomu ještě přihrát ale asi mám černýho petra já. Tak asi pojedem zase spolu domu, na cestu tam se ještě domluvíme .Mates píše:Mates se hlásí do klubu. Jedu v pátek možná podomluvě s Vipem ve dvou, ale v sobotu odpoledne valím zase domu. Může za to to sprosté slovo PRÁCE.