sháním nárazník a neumim si o to říct v sekci koupím
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
sháním nárazník a neumim si o to říct v sekci koupím
Ahojte všichni
Předem bych chtěl popřát všem vše nej do nového roku a spousty kilometrů před sebou s našimi miláčky,.....
A druhá věc je ta, že sháním přední nárazník nejlépe v černé barvě,...
Zima byla krutá a nelítostná a bohužel přední nárazník to odnesl, prasknul mi jen bok při najetí na zmrzlou hroudu ale ulítnul takže je to zralý na výměnu.
díky za odpovědi
Předem bych chtěl popřát všem vše nej do nového roku a spousty kilometrů před sebou s našimi miláčky,.....
A druhá věc je ta, že sháním přední nárazník nejlépe v černé barvě,...
Zima byla krutá a nelítostná a bohužel přední nárazník to odnesl, prasknul mi jen bok při najetí na zmrzlou hroudu ale ulítnul takže je to zralý na výměnu.
díky za odpovědi
- Reklama
-
- *
Re: Heeelp
moc rád by jsem ti pomohl,ale to je věc která se bude těžko shánět.Nárazníky trpí a to doslova i zadní.a když jsem viděl cenu nového tak jsem za ty peníze dovezl celé auto z Deutsch ale nevezl jsem ho jen na nárzník ale i různé jiné věci.Vím že tě tyhle keci nejspíš nezajímají,ale přeju ti aby se ti podařilo ho sehnat .jinak taky přeju hezký nový rok a mnoho štastně ujetých kilometrů čau PALI
Mam cely scoupe na ND a predni naraznik mam v cervene barve, a nevim ted v jakym je stavu. Myslim ze v pouzitelnym, ale kecal bych. Kazdopadne bych se tam dostal az bude nejak tepleji a sleze snih.
Hyundai S-coupe LS r.v.94, černá - Na prodej
Bude: Tuscani Elisa 2.7 V6
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Tak se určitě domluvíme, mysli na mě, ono toho možná bude trošičku víc co bych vzal za díly. Zatím díky a počítám s tebou
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Noo kdyby to bylo opravdu nuty, moh bych to zprostredkvoat... u pana u kteryho ma Hagen auto se obcas ukazu tak bychom to mohli provest. I kdyz by bylo potreba sundat naraznik z auta a to je trochu voser
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
-
- *
hlavně jestli by nebyl pán raději když by si to auto Hagen odvezl celý a ne za 10 let postupně po dílech
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
No to samozřejmě jo Ale lepčí nárazník pryč než když tam celý auto zkejsne do prázdnin
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
Az bude teplo tak se to auto bude rezat na tri casti, predek, strecha a zadek a odveze na korbe do srotu. Teda strecha ne ta se bude davat na moje
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Kluci nárazník mi stačí + nějaký drobnosti , na co by vyšlo celý auto jinak? místo bych měl a potřeboval bych věcí víc, ale zase co z toho pak užiji.
Jako je to docela akutní jezdím s rozbitým do půlky, ale záleží to na vás vy ho máte
Jako je to docela akutní jezdím s rozbitým do půlky, ale záleží to na vás vy ho máte
NO cely auto jako takovy urcite neprodam protoze me samotnymu se naky ty ND hodi Ale kdyz budes mit o neco konkterniho zajem dej vedet a podivam se jestli to bude mozny
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
no tak ten nárazník stopro ať je to od kohokoli ten hoří a potřebuji jej akutně. pak až bych pro něj jel tak nějaký drobnůstky