Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
EDIT: Všimněte si rozdílné levé a pravé strany auta Jestli to vypadá dobře nebo ne je dle vkusu každého, ale těm, co mají Coupé, a občas vozí více lidí, to určitě přijde jako praktická vychytávka.
Je to nádherné auto, konečně vyjede nekonvenční vozidlo typu i30
Konečně se přibližujeme vizím ze scifi filmů 80 let..... už mě nebaví koukat na ulicích na fádní vozítka, stále stejných tvarů a designů. Tohle sice stále není ono, ale je vidět, že se levné vozy začínají snažit.
Určitě nepotáhne v prodejích značku , ale jako zajímavý doplněk nabídky to vítám (stejně jako dřív třeba ProCeed). Pro tenhle typ karosérií jsem měl vždycky slabost - dlouhé, relativně nízké a pěkně rozkročené (tady navíc s neobvyklým praktickým doplňkem) - to mám rád
O něčem podobném bych do budoucna uvažoval, ale mám ještě čas a situace na trhu se stejně pořád mění...
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
jako alternativa k proceedu má navrch, bral bych to s 1.6GDI , zadní dveře jsou přímo geniální, jediný co mi vadí je mizerný výhled nejen šikmovzad ale i vzad.
Bohužel každé nekonvenční řešení je vykoupeno nějakým negativem,v tomto případě výhled. Ale jinak se mi to auto líbí a dokážu si ho představit jako vozítko do města v kombinaci s automatem.
To jsou nějaké divné ceny .I u Genesisu jsou o ranec níž než oficiální(mají tam třeba 3,8V6 za "slovenskou"cenu).Jestli je to pravda,tak u nás bude prodávat nejdráž-holt tady máme vysokou životní úroveň,jen naše vláda zapoměla říct lidem,že jsme už Němce předehnali.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Sedel som vo Velosteri na autosalóne. Vpredu ok, ale vzadu hrôza. Jednak sa zle nastupuje a tým pádom aj vystupuje, ale ak máte 180 cm aviac, tak si nesadnete. Ja (182) som vzadu mal problém so strechou. Jednoducho som sa nezmestil.
P.S. Keď je reč o politike, tak mám k dispozícii jedno pero. Prezident by ho možno ocenil