Automatická předovka poptávka
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Automatická předovka poptávka
Dobrý den, možná by mi někdo mohl pomoci. Mám Santa Fé 2006 automat CRDI a vlastně už nemám . Půl roku po záruce mi z ničeho nic přestalo jet auto. V servisu mi řekli, že převodovka je úplně v háji a na kompletní výměnu. Vadou materiálu praskla hřídel a vymlátila lamely. Suma jen za materiál u nové převodovky je 227 tisíc a to bez DPH. Mám najeto 85 tisíc km, normální zacházení. A kdo si myslí, že mi firma Hyundai něco nabídla, tak se plete. JSEM PO ZÁRUCE!!!!!!! Prý si mám koupit X55 a oni slevní o těch 227 tisíc. Dobrý vtip. Nevím co dělat, nemám tedy chuť dávat 227 tisíc do auta se zbytkovou hodnotou 320 tisíc. Nevíte někdo o přijatelnějším řešení???? Např. použitá převodovka nebo podobně????
A jestli někdo už má podobné zkušenosti, třeba ví, jak to řešit. Tak mi napište. Díky předem. Franta
A jestli někdo už má podobné zkušenosti, třeba ví, jak to řešit. Tak mi napište. Díky předem. Franta
- Reklama
Re: Automatická předovka poptávka
No kurva, 227tis bez DPH stojí nová automatická prevodovka?! Tak to bežím zajtra to svoje ihned predať, tiež mám r.2006. Skus vrakovisko, tam možno budú mať nejakú použitu...
i love santa fe
SANTA FE 2,2 CRDI 4WD ELEGANCE AT
Snad není vrakoviště, které bych nekontaktoval. Už hledám i v zahraničí.
F.
F.
Ani na Allegru není, jen manuál.
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Niekde som čítal o repasovaní automatickej prevodovky, ale netuším či to je blbosť alebo nie...
i love santa fe
Jestli mas 2WD, tak bych vedel o nove, posledni kus, +- 95tKc s DPH. 4WD by stala stejne, ale momentalne neni skladem.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- miooo
- Moderátor
SANTA FE 2,7 V6 rv.2001+LPG GASTECH 600S
Dík všem,budu zhánět dál.Jak se někde nějaká aut.převodovka ukáže tak dejte hlášku.Dík Franta
- DusanCZ
- **
- Kontaktovat uživatele:
frapa píše:Dík všem,budu zhánět dál.Jak se někde nějaká aut.převodovka ukáže tak dejte hlášku.Dík Franta
Louša na Kladne neco nema ???
http://www.autaabouracky.cz/2,0,1-Uvod.html
Santa Fe 2,2 CRDI 114KW 4X4 MR 2009 EXECUTIVE
Sleek Silver/černá kůže
Sleek Silver/černá kůže
tak toje k nas...! ale zkus tohle http://www.prevodovka.cz/opravy-automat ... dovek.html a nebo v Chuchly je servis a tam to také dělají (praha chuchle)u benzínek na rohu ale nevím jak se servis jmenuje.hodně štěstí
Jaksi dopad???? Dneska se mi stalo to samý teda skoro... auto jede na 1+2 ale při přeřazení na trojku už hlásí čekendžin chybu a jede to v nouzáku. Diagnostika psala něco o solenoidech tak to budu zkoušet řešit. Netušim teda zatim jak se na ně dostanu a jestli to pomůže ale... jestli už si sehnal - koupil bych tu tvojí vysranou skříň.frapa píše:Dík všem,budu zhánět dál.Jak se někde nějaká aut.převodovka ukáže tak dejte hlášku.Dík Franta
-
Zdravím, měl jsem stejný problém, v zimě jsem santu zahrabal do sněhu, trochu potrápil, prostě auto není k tomuto stavěné není to SUV, no a převodovka v háji, nakonec komplet celá repase, včetně lamel za 70T, firma v Praze, dobrá komunikace. Rád se podělím, tel na mě 777219891
ak je to ešte aktuálne tak tu je nejaká automat. prevodovka http://www.autobazar.eu/sk/automat-prev ... 21112.html
to prečo taká lacna?Peko píše:ak je to ešte aktuálne tak tu je nejaká automat. prevodovka http://www.autobazar.eu/sk/automat-prev ... 21112.html
i love santa fe
Lezi mu v ni zbytecne penize, mozna proto ji dava tak levne.kupil som ju zbytočne ,nepasoval mi hydromenič.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP