Nový člen fora - práce pkračují :-)
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Nový člen fora - práce pkračují :-)
Ahoj zdravím všechny příznivce této značky, jsem tu nový a tedy považuji za správné se představit, nick je viditelný a tedy dálší info o mě je to, že jsem sice příznivcem Off road společenství, ale pořídil jsem si Hyndai Coupe 98 jako autíčko pro radost a v létě to bude dárek pro synátora k promoci. Jsem z Náchoda a protože na autě bude spoustu práce než bude odpovídat mým představám budu vás otravovat dotazy co, kde, jak atd. tedy začnu,, auto je v poměrně dobrém stavu, co se týče povozku a stavu motoru - 1,6tku znám z toby kdy jsem měl Lantřičku a byl jsem s ní moc spokojený ( proto taky volba Coupé ) ale je doplněné o takový ty hlouposti jako osvětlení podvozku diodovými rampamy atd. Uvnitř je před řadičkou řada vypínačů, které ani majitel co měl vozítko čtyři měsíce nevěděl k čemu slouží, tedy pořídím pár fotek a požádám vás, jestli někdo nezná původního majitele, který by mi řekl k čemu to slouží ať nemusím dlouho bádat a eventuelně na co si mám dát bacha hned od začátku, tedy pokud si o informace tady můžu říci, pokud ne tak mě hned pošlete,, no víte kam ať vás tady zbytečně neprudím blbejma dotazama
Takže na začátek pozdrav všem korejcomilům co mají tuhle značku.
G.
Takže na začátek pozdrav všem korejcomilům co mají tuhle značku.
G.
Naposledy upravil(a) Greywolf dne 01 čer 2011, 06:48, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
Re: Nový člen fora
taky te zdravime
doba pokročila a tyhle všechny lantřičky a coupátka začínaj pěkně kvést takže bejt tebou hned ošetřit od koroze prahy, lemy, spodek, zadní nápravnici - jinak to bude drahý. ostatní když příjde tak to půjde rešit třeba dílama tady z klubu z nějakého auta na ND
doba pokročila a tyhle všechny lantřičky a coupátka začínaj pěkně kvést takže bejt tebou hned ošetřit od koroze prahy, lemy, spodek, zadní nápravnici - jinak to bude drahý. ostatní když příjde tak to půjde rešit třeba dílama tady z klubu z nějakého auta na ND
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
no už vůbec kupovat auto s pochybnou elektrikou, led páskama, diodama, světýlkama a bakoulou vypínačů a kabelů navíc je průser, to bych nekoupil ani kdyby byla zdravá nápravnice a prahy.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
- black_sheep
- Moderátor
no neasi když chci zachovalý slušný auto tak rozhodně nebude tuningovaný, protože s ním se 100 % chtěl někdo předvádět a tak taky jezdil. ale coupé vydrží dost
I ❤ cars
Tak jsem přes víkend našel trochu času a okouknul jsem to podrobněji co se týká tý elektroinstalace a podsvětlení pod autem. Podsvětlení je dělaný celkem profesionálně, žádný domamont z kauflandu, ale firemní zpracování, je k tomu dálkový ovladač, ale popravdě jsem nevěděl jak se to vypíná aby to furt nesvítilo za jízdy a tak jsem to odpojil. Vyměnil jsem žárovku v mlhovce, krapet jsem to projel a celkově jsem spokojenej. Vypínače před řadičkou nejsou zapojené, takže to mělo mít jen optický efekt a nebo příprava na osvětlení vnitřku. Osvětlení vnitřku kufru diodami je vytažené ze světýlka co tam je standartně, zhasíná to při zavření kufru a mnohem líp to osvětluje vnitřek a tak jsem to nechal tak jak to je. S tím tuningem to není tak hrozný, pouze sportovní sedačky v kůži, sportovní výfuk, lepší kola s nízkoprofilama, zapsané v TP, xenony, muzika s DVD a subwofrem. Jediný co ještě mě čeká je výměna žárovek v parkovačkách, jsou tam červený a to bude asi chytačka na dopraváky. Motor je v pohodě, olej to nebere, startuje i při -15 na škrtnutí, při jízdě nikde nic neklepe, drží to na cestě jak přibitý a tak jsem snad nešláhnul vedle.
- Přílohy
-
- 29012011425.jpg (148.27 KiB) Zobrazeno 3122 x
-
- 29012011423.jpg (99.6 KiB) Zobrazeno 3122 x
Tak ještě nějakou fotku,
- Přílohy
-
- 29012011428.jpg (101.59 KiB) Zobrazeno 3122 x
-
- 29012011428.jpg (101.59 KiB) Zobrazeno 3122 x
-
- 29012011427.jpg (141.04 KiB) Zobrazeno 3122 x
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím Podle původního popisu sem čekal nějákej šílenej bastl ale to auto včetně interiéru vypadá docela hezky ta kombinace černých kol a světel domu vcelku sluší
Na korozi pozor já mam sice ještě o pět let starší auta ale o to víc mne to pálí, navíc technologie se mezi modelama niják výrazně nezměnily, takže často potkám Coupe s lemama zrezlejma o hodně víc než u mě.
Doporučoval bych nakoupit a hromadu sprejů na dutiny a až bude tepleji někde na rampě taky třeba podvozek potřít vyjetým olejem nebo s autem po zasolených silnicích moc nejezdit. Bojim se toho jako čert kříže
Na korozi pozor já mam sice ještě o pět let starší auta ale o to víc mne to pálí, navíc technologie se mezi modelama niják výrazně nezměnily, takže často potkám Coupe s lemama zrezlejma o hodně víc než u mě.
Doporučoval bych nakoupit a hromadu sprejů na dutiny a až bude tepleji někde na rampě taky třeba podvozek potřít vyjetým olejem nebo s autem po zasolených silnicích moc nejezdit. Bojim se toho jako čert kříže
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Kastle vypadá ošetřená nástřikem, ale rozhodně to na jaře nechám znovu udělat včetně dutin, tady u nás na Náchodsku solí jak o život a tak to nelze zanedbat jinak to stojí kačky za opravu. Sice tohle bude letní auto pro zábavu a na zimní provoz s tím moc nepočítám, od baráku to mám na hlavní dobrých 300 metrů a protahujou kolem poledne tak se ráno probrodí jen teréňák Zimní pryže to má nový, ale je to nízký a tak na zimu celkem nepoužitelný. Mimo jiný spreje to je na chvilku a taková nouzovka, nechám vždycky auta odplastovat, omejt Wapkou, očistit kartářem nápravnice a vše kde je svinstvo, jakoukoliv korozi na kastli očistit na plech, vyzákladovat a nebo přetřít barvou na korozi a kompletně nastříkat ochranným nástřikem a samozřejmě i dutiny. Tak to alespoň něco vydrží a je na dlouho pokoj, lemy a vše jsem kontroloval, a je to OK, měl jsem kdysi Lantru a tak jsem si na tohle dával taky pozor.
- Piskotkiller
- Moderátor
Bohužel nevím, koupil jsem to s těmito, ale mají nějaký znak a tak to nafotím a dám to sem.
tak jak to popisuješ to nevypadá zas tak zle s tím autem, jen škoda že to nemá pytle.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
- Espero
- Kontaktovat uživatele:
Fajné auto, ať Ti dlouho vydrží.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2010, barva béžová metalíza
Moc pěkný autíčko Jenom jak píše Mirpie bych nevydejchal absenci pytlů...
Hyundai Lantra GLS, 1,6i 16V 84kW, r.v.1996
Hyundai New Accent Elegance, 1,6i 16V 82kW, r.v.2008
bylo: 2x Hyundai Accent GLS, 1.3i 12V 55kW, r.v. 1994
VAZ 21011, 1.3 50kW, r.v. 1977
Hyundai New Accent Elegance, 1,6i 16V 82kW, r.v.2008
bylo: 2x Hyundai Accent GLS, 1.3i 12V 55kW, r.v. 1994
VAZ 21011, 1.3 50kW, r.v. 1977
- Lhoty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ten volant je moc pěknej, z čeho je?