Hezká . Kdyby tak nakonec vypadala, tak to bude auto, které se tu prodává a já si ho i vybral
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
No já doufám, že jen co se segmentu týče, ne kvalitativně Neboť to by jsme na kvalitě klesli
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
U lidí, kterým nezáleží na značce si myslím, že i40 v provedení kombi a s dieselovým motorem má dost velkou šanci. Ještě záleží na nastavení cenové politiky, která může prodeji buď výrazně pomoci, nebo odsoudí toto auto k velmi malé prodejnosti.
Já bych viděl reálně, že i40cw ukrojí z krajíce, který si mezi sebou rozdělili Ford Mondeo a VW Passat.
Tak budouci majitele i40 vypada pekne ne? Hned bych do toho sel...pokud bych tedy potreboval tak velky auto. Co rikate na exterier/interier? Dle me kam se esteticky hrabou Prasaty, Superblby a tak technickou stranku veci zatim nechme stranou, to ukaze cas...a hlavne dalsi generace modelu. http://carscoop.blogspot.com/2011/02/ne ... arket.html
Vypadá dobře, ale kolega tady má pravdu. Je dost podobný fordu. Já nevim prostě ty EU verze se mi tolik nelíběj. Ty asijské měly víc do sebe. Byly neotřelé a když jela po silnici tak se člověk otočil. V tý šedi evropskej aut to pak zapadne a člověk neni tolik vidět.
Mne se vubec nelibi Jeste pockam, az to uvidim nekde na vlastni oci....
U kazdyho novyho modelu se diskutuje o tom, cemu vsemu se to podoba. Se divim, ze ste jeste nepochopili, ze v dnesni dobe udelat uplne tvarove origo auto, neni zadnej med...