do toho se mi moc nechce, je tam potřeba rozebrat všechny třmínky, povyměnovat prachovky, pístky.. celý to rozhejbat, vyměnit brzdovku a pak až teprve kotouče a desky

vím jak to bejvá zasraně zarezlý. už jsem zvažoval i nabídku skoro-novejch brzd, koupit to komplet s těhlicí jako celek, ale když jsem zvážil co by to stálo a co přineslo, tak to vezmu celé nové a bude jistotka.
ohledně těch bab ve felicii, krádeží, krup a vandalů mám docela neklidný spaní; mít doma auto ve kterým je zasraně nasypáno a bez hodnoty, že se to ani nedá pojistit..
furt se dá koupit za třicet, takže to beru to tak že mam prostě auto za tři pětky a hafo peněz jsem hodil do kanálu (spíš si to snažím vnutit, hehe) to spíš už k tomu konkrétnímu kousku mám takovej vřelej vztah, ikdyž na scoupé to nemá to byl miláček

navíc je docela v cajku pořád, i přes 15 let a 190.000 km, takže se s tím dá žít. horší bylo, že do scoupé jsem sypal ale stíhalo se rozpadat rychleji

coupé už je docela soudržný, jen jsem to začal moc hrotit a vyměnoval jsem až jsem vyměnil postupně...