Centrál - K.O.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Centrál - K.O.
Tak můj dnešní pracovní den začal opravdu sqěle! Přijdu ráno k autu, mačkám centrál jsk o dušu a nic...říám si asi slabá baterka v klíčích. odemknu si klíčkem, sednu do auta, nastartuju a teď to přijde.
1. zapnula se klima, přestože jsem včera měl puštěné jen větráky bez klimy
2. za boha nejdou odklopit zrcátka (el. sklápěná) - večer jsem je složil; nicméně blinkry v nich a natáčení skel funguje
3. ani při nastartování nelze tlačítkem ve dveřích natož na dálkači zamknout/odemknout dveře
4. mám nastavené automatické zamknutí při 20km/h - tohle funguje (vlastně jen díky tomu se mi podařilo zamknout auto v práci - stačilo zamknout klíčem u řidiče)
Tak a teď babo raď - zatím jsem zkontroloval akorát pojistky u volantu - 0bodů
1. zapnula se klima, přestože jsem včera měl puštěné jen větráky bez klimy
2. za boha nejdou odklopit zrcátka (el. sklápěná) - večer jsem je složil; nicméně blinkry v nich a natáčení skel funguje
3. ani při nastartování nelze tlačítkem ve dveřích natož na dálkači zamknout/odemknout dveře
4. mám nastavené automatické zamknutí při 20km/h - tohle funguje (vlastně jen díky tomu se mi podařilo zamknout auto v práci - stačilo zamknout klíčem u řidiče)
Tak a teď babo raď - zatím jsem zkontroloval akorát pojistky u volantu - 0bodů
Sračkám se nevyhneš..
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
- Reklama
Re: Centrál - K.O. - urgent
Usámova pomsta začíná? Tahle Al Káida má ale dlouhé prsty...
Ale za sebe doufám, že se vše rychle podaří vyřešit. Jsem dost zvědav na příčinu
Ale za sebe doufám, že se vše rychle podaří vyřešit. Jsem dost zvědav na příčinu
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
- cert
- Kontaktovat uživatele:
No, hezký začátek dne. Já být na Tvým místě, tak bych zkusil odpojit na hoďku baterku. Mohlo by se to zresetovat (třeba u koncernových aut je to doporučené). Rádio zapomene předvolby a hodiny. Nebo servis.
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
odpojil jsem baterku, uwidime co dal
Sračkám se nevyhneš..
- cert
- Kontaktovat uživatele:
JJ, dej pak vědět, tohle mně zajímá.
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
A keď si odomkol kľúčom, nezačal "hrať" alarm? Mne to tak funguje, nevyplo ho ani keď som strčil do spínacej skrinky kľúč a pretočil ho do polohy 1. Možno by sa vypol, keby som naštartoval, ale to som už v strese (ľudia sa obzerali, vyzeral som dosť podozrivo ) nevyskúšal.
i30 1.4 CVVT, 80 kW (2010)
presne tohle jsem taky cekal pri otevirani klicem...zatim pokazde co jsem zkousel odemknout klicem na ridicove strane se:
1. odemkly vsechny 4 dvere
2. spustil alarm
3. pomohlo az rychle odemceni dalkacem
DNES ani ho**o
1. odemkly vsechny 4 dvere
2. spustil alarm
3. pomohlo az rychle odemceni dalkacem
DNES ani ho**o
Sračkám se nevyhneš..
Re: Centrál - K.O.
Nepracuje to nezávisle toho kde stojíš s autom alebo na rôzných miestach kde parkuješ ti to nefunguje?
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
nefunguje to nikde...poslední poznatek - při natočeném motoru a zavřených dveřích můžu zamykat/odemykat tlačítkem v madle dveří - což je taky jediný způsob jak auto zamknout: natočit - zamknout - zdechnout - otevřít řidičovy dveře - vylézt - zavřít - zamknout klíčem
no a samozřejmě po vytažení klíčku ze spínačky se neozve dosud charakteristické cvaknutí ve spínaččce, spojené s odemčením všech dveří a kufru...
do pytle..2 dny pred garančkou tohle..
jo a ani odpojení baterky nepomohlo
no a samozřejmě po vytažení klíčku ze spínačky se neozve dosud charakteristické cvaknutí ve spínaččce, spojené s odemčením všech dveří a kufru...
do pytle..2 dny pred garančkou tohle..
jo a ani odpojení baterky nepomohlo
Sračkám se nevyhneš..
K atu musíš mať dva kľúče! Vyskúšaj aj druhý keď ani ten nepôjde vylúčiš chybu kľúča!
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Nemusi, ja treba dostal jen jeden. Takovych nas tu je vic.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Trošku bych zkusil poklepat do spínací skříňky (to, kam se strká klíček) nebo razantněji zasunout a vytáhnout klíček, dokud necvakne.
Každopádně tohle je závada, kterou odstraní jakýkoli autorizovaný servis zdarma v rámci záruky
Každopádně tohle je závada, kterou odstraní jakýkoli autorizovaný servis zdarma v rámci záruky
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Jak píše Engineer, zkusil bych druhý klíč a kdyby se nic nezměnilo, tak hurá do servisu.
s druhym klicem je to to same, taky mne rano napadlo, ze je slaba baterka v dalkaci...no neni...
uvedomil jsem si, ze krom toho vseho nefunguje osvetleni interieru - ale tohle vsechno ma zda se opravdu spolecne jmenovatele - central, resp. spinacku...
jeste me napadlo, jestli to nemohly zpusobit prave ty zarovky v interieru - vymenil jsem je postupne za led panely, pozdeji za led sufitky - a v kufru jsem na osvetleni kufru este pripojil bypassem ledkovy pasek - toz jsem to fsecko povytahoval a poodpojoval a....
zase prd!
uvedomil jsem si, ze krom toho vseho nefunguje osvetleni interieru - ale tohle vsechno ma zda se opravdu spolecne jmenovatele - central, resp. spinacku...
jeste me napadlo, jestli to nemohly zpusobit prave ty zarovky v interieru - vymenil jsem je postupne za led panely, pozdeji za led sufitky - a v kufru jsem na osvetleni kufru este pripojil bypassem ledkovy pasek - toz jsem to fsecko povytahoval a poodpojoval a....
zase prd!
Sračkám se nevyhneš..
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, naskládal bych to do původního stavu (s obyč. žárovkama) a šup do servisu. Pokud necháš LED, tak je tady možnost že Ti záruku neuznají...