Dálkové ovládání centrálního zamykání.

Moderátoři: Lukino, Moderátoři

Odpovědět
bobik
*

Dálkové ovládání centrálního zamykání.

Příspěvek od bobik »

Zdravím vás.
Měl bych dotaz ohledně tohoto ovládání centrálního zamykání které jsem si pořídil http://www.nejautodoplnky.cz/main.php?a ... &csect76=1&=&
Ve voze už mám centrál na klíček tak jsi to chci spojit i s dálkovím ovládáním. Co se týká planžet je tu jeden problémek nechal jsem si poslat 2 planžety na hyundaie ale jsou zrcadlově otočené oproti klíčku co mám originál k autu. Dále by mě zajímalo jak je to s montáží, někde jsem to tu četl dokonce tu někdo dával i fota jak přendat imobilizér ale nemohu tu debatu najít a už pomalu necítím oči z procházení fora.....
Dál mám menší problém s montáží tak nějak v tom plavu ](*,) chtěl bych to udělat vše pod palubkou než to táhnout přímo k spotřebiči tak kde u Sonaty rv 99 najdu řídící jednotku centrálu na kterou to chci napojit??? nebo stačí to napojit pouze na motorek zamykání jeden nebo musím na všechny 4?? dále otevírání kufru je tam odskok?? nebo ne, jestly to mám táhnout i na ten kufr mám tam páčku vedle řidičovi sedačky a nevim jestly je to tahlo nebo jen el.spínač. Dále mám tam i funkci dojezd oken a na plánku je pouze popisek ,,negativní signal pro napájení rolování oken,, kam tohle mám připojit, ten vodič?? zítra kdyžtak dodám foto pro lepší orientaci.
Děkuju za odpovědi
Škoda Favorit 1.3 rv 89. prodáno
Škoda Felicia 1.3 asi 50 kw rv 99 Mámy auto
Mazda 626 2.0i rv 96 16V 88Kw sedan prodáno
Hyundai Sonata rv.99 2.0 16V 100Kw sedan
Reklama

bobik
*

Re: Dálkové ovládání centrálního zamykání.

Příspěvek od bobik »

Ještě jeden dotaz ohledně zapojení u Sonaty rv99 čím spíná centrál jde to přes kostru nebo plusem??
Škoda Favorit 1.3 rv 89. prodáno
Škoda Felicia 1.3 asi 50 kw rv 99 Mámy auto
Mazda 626 2.0i rv 96 16V 88Kw sedan prodáno
Hyundai Sonata rv.99 2.0 16V 100Kw sedan
Odpovědět

Zpět na „SONATA“