opet arabaci v akci
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
opet arabaci v akci
http://www.youtube.com/watch?v=lHBS4591 ... ch=hyundai
nevite kam se podel ten odkaz co uz tu jednou byl s tema arabacema?
nevite kam se podel ten odkaz co uz tu jednou byl s tema arabacema?
- Reklama
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
To chci taky jednou umět.....Blacku nejní to bílý náhodou Sonáta??? Že tohle neuděláš se Scoupátkem???? Cóóóó???
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
-
- Kontaktovat uživatele:
teda tihle pánové se toho fakt nebojej
já to neumim a ani bych snad umět nechtěl.. dovedete si představit jak by to v Mimoni vypadalo?
To co jsem tam dělal ráno nebylo nic oproti tomu co předváděj oni
Zajímalo by mě u toho prvního videa, na jakym to je povrchu.. protože na normal afaltu se to přeci nemůže takhle točit, nebo jo?
já to neumim a ani bych snad umět nechtěl.. dovedete si představit jak by to v Mimoni vypadalo?
To co jsem tam dělal ráno nebylo nic oproti tomu co předváděj oni
Zajímalo by mě u toho prvního videa, na jakym to je povrchu.. protože na normal afaltu se to přeci nemůže takhle točit, nebo jo?
4MarťasZ:
Zkus do zadní gumy naprat o 1,0 - 1,5 atm víc a uvidíš, že to pude (p.Haugland to s oblibou dělal na ralycrossu v roce ´95 - celou kariéru jezdil šáde 130RS a LR, v ´95 úspěšně dělal z filcky přetáčivý auto... ) Pro větší dokonalost si "posol" dráhu písečkem. No a pak zapomenout na strach, opotřebení gum a jet..............
Zkus do zadní gumy naprat o 1,0 - 1,5 atm víc a uvidíš, že to pude (p.Haugland to s oblibou dělal na ralycrossu v roce ´95 - celou kariéru jezdil šáde 130RS a LR, v ´95 úspěšně dělal z filcky přetáčivý auto... ) Pro větší dokonalost si "posol" dráhu písečkem. No a pak zapomenout na strach, opotřebení gum a jet..............
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Se Scoupátkem těžko!! Bychom si oba asi zlomily obě kola!!!Jouda píše:To chci taky jednou umět.....Blacku nejní to bílý náhodou Sonáta??? Že tohle neuděláš se Scoupátkem???? Cóóóó???
Ale je to stejně síla !! Je to paráda se na to koukat!!
Ps.Blacku hledej víc takovejch videí,víc a ještě jednou víc!! Jsou to strašný borci se nebojí níčeho!!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)