Aktuální ceny PHM
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Aktuální ceny PHM
Nikde jsem to tu nenašel, tak zkouším založit nové téma. Třeba se chytí a bude pro nás přínosem. Každý jsem jiní, někdo cenu PHM řeší, někomu je to ouplně jedno. Já už své vybrané čerpačky mám a samozřejmě tam tankuji, když jedu kolem a jsem už téměř u rezervy. Nejsem v žádném případě magor, že někde maj cenu nafty o 0,40,- kč levnější a já si tam budu zajíždět 40 km. To je samozřejmě hovadina. Já z 95% tankuji pouze na ČS Benzina a beru většinou Vervu Diesel, v krajním případě Diesel Top Q. Možná jste to už také někde četli, Benzina zvažuje změnu názvu z původního názvu, ná názvy Star, nebo Orlen. Za tímto účelem jsou zkušebně po CZ vytipované jisté čerpačky, které původně byli a stále jsou Benzina a prodávají jejich produkty, ale je tam jen jiný název a jiné logo. Tedy produkty a kvalita stejná, nezměněná, ale cena podstatně nižší. Konkrétně, v Praze na Krejcárku, ulice Novovysočanská, je přejmenovaná čerpačka Star (jsou tam celkem 2, hned naproti sobě, každá na jedné straně silnice). Minulý týden jsem tam tankoval Vervu Diesel za 33.90,- kč a Diesel Top Q měli za 32.90,- kč. Diesel Top Q je plně aditivovaná nafta, s cetanovým číslem v rozmezí 53 - 55 a Verva Diesel je prémiová nafta, plně a maximálně aditivovaná, s cetanovým číslem 60 - 62. Zítra pojedu kolem a budu potřebovat tankovat, tak si vezmu zase plnou. V současné době by tam měli mít Vervu Diesel za 33.50,- kč a Top Q za 32.50,- kč. Což jsou absolutně bezkonkurenční ceny PHM, obzvlášť při kvalitě a plné ověřené aditivaci od Benziny. Jak už jsem uvedl, čerpačka se sice již jmenuje zkušebně Star, ale doklad o placení je stále s logem společnosti Benzina. Tu ulici Novovysočanskou mám naštěstí tak 1,5 km od místa, kam služebně do Prahy jezdím často, tak že skutečně kvůli ušetřené stovce na nádrži, nemusím najíždět k čerpačce nějak extra daleko. Pokud někdo občas projíždíte Prahou a jste tam odtud kousek, tak snad vám to bude přínosem.
Hyundai i30 Comfort, 1,6 CRDi VGT - 85kW, Vivid Blue, 07 / 2010.
Oil: Shell Helix Diesel Ultra 5W-30. Benzina - Verva Diesel / Euro Oil - Optimal Diesel (bez biosložky) + VIF
"Ať to má kozy nebo kola, vždy s tím budou problémy".
Oil: Shell Helix Diesel Ultra 5W-30. Benzina - Verva Diesel / Euro Oil - Optimal Diesel (bez biosložky) + VIF
- Reklama
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuální ceny PHM
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Tak o serveru www.ceskybenzin.cz vim a obcas ho jen tak pro zajímavost používám, ale už několikrát se mi stalo, že ceny tam jsou nereálné a neodpovídají skutečnosti. Je to jednoduché, sám vedoucí čerpačky si tam může na svou pumpu zadat nižší cenu než ve skutečnsoti má a spoléhá na to, že když už tam někdo dojede právě pro to, že viděl dost nízkou cenu, ale ve skutečnosti je vyšší, tak už si tam u něj stejně natankuje. Nebo obráceně, konkurence ve stejném městě má nejnižší cenu, jezdí k nim víc aut tankovat, tak šup, naštvanej Franta z vedlejší čerpačky tam na konkurenci zadá nepravdivou vyšší cenu a pár lidí tam prostě nepřijede. Já ještě občas tankuju naftu za velmi dobrou cenu u Benziny v Ústí nad Labem, ulice Přístavní. Tam mají skutečně nejnižší cenu u Benziny z celých Severních Čech a i oproti jiným čerpačkám tam je velmi slušná cena. Když jedu kolem a potřebuji tankovat, tak si vezmu. Pak si doma najedu na server ceskybenzin a zjistim, že ve stejný den, co jsem tankoval já, tak tam je uvedena nepravdivá cena. Většinou vyšší, aby někoho odradila. Tak jsem si zkrátka jen myslel, že tady u nás u by jsme sami sobě nelhali a typy na tankování za zajímavý peníz, by jsme si zadávali skutečně reálně.
jj moje řeč píše tam kde kdo a buh ví co. Tankuju u TEsca na slevu -1kč/l nebo Globus a nebo prostě tam kde zrovna potřebuju
Hyundai Galloper II 2,5 TDI 4x4 rv.99 186.000 km spotř. 12L/100km prodáno
Hyundai Santa Fe 2,7 V6 4x4 rv. 06 automat 64.000 km spotř. 9,9-14,5L/100km dle nálady -- a je prodaná
Octavia II Combi 4x4 1,9TDI a další auta
Hyundai Santa Fe 2,7 V6 4x4 rv. 06 automat 64.000 km spotř. 9,9-14,5L/100km dle nálady -- a je prodaná
Octavia II Combi 4x4 1,9TDI a další auta
- black_sheep
- Moderátor
podle mě zbytečné téma. řeší se to na mnoha místech na webu a ikdyby byl rozdíl 1 koruna na litr, tak ten litr a půl na nádrži rozhodně několika násobně můžete ušetřit rozumnou jízdou a nemusíte se hodit a pídit po tom, kde maj zrovna nejmenší cenu, když s tím furt hejbou. je to jedna třicetipětina ceny, v dnešní době uplné prd. tankuju pořád na stejných pumpách, které mám osvědčené a jezdit někam jinam se ani nevyplatí. tohle je téma tak pro pražský taxikáře, ale ty budou mít beztak nějaký smlouvy
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Mě sere ,že nejsem v práci a chlast se krátí Nakonec budu jezdit na benzín
Včera jsem se vrátil z HR a ceny benzinu jsou všude nižší než u nás Dokonce i v Rakousku jsem tankoval levněji.V HR na OMV za 33 kč.
Hyundai i30U clasic 1,4i 80 kw,06 2010 blue vivid
Nissan sunny 1,6 r.v.1992
Nissan sunny 1,6 r.v.1992
konkrétně v Rakousku nejen levněji, ale i kvalitnější benzin, toť několikerá osobní zkušenost. Takže u nás vždy tankuju jen tak, abych dojel za hranice a do plné pak beru až v Rakousku.
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Včera 2.9., jsem opět tankoval na čerpačce Star (Benzina) v Praze na Krejcárku, ulice Novovysočanská.
Aktuální ceny: Verva Diesel = 33.90,- kč. Diesel Top Q = 32.90,- kč.
A obsluha mi dokonce prozradila, že každý víkend od pátku od 22h do neděle, ještě dodatečně ceny všech PHM zlevňují o 0,50kč až o 1,- kč. A to už jsou na naše současné ceny a poměry hoodně zajímavé ceny. Ale samozřejmě význam to má jen tehdy, pokud někdo projíždí kolem a má to víceméně po cestě.
Aktuální ceny: Verva Diesel = 33.90,- kč. Diesel Top Q = 32.90,- kč.
A obsluha mi dokonce prozradila, že každý víkend od pátku od 22h do neděle, ještě dodatečně ceny všech PHM zlevňují o 0,50kč až o 1,- kč. A to už jsou na naše současné ceny a poměry hoodně zajímavé ceny. Ale samozřejmě význam to má jen tehdy, pokud někdo projíždí kolem a má to víceméně po cestě.
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Není to špatný nápad. I když ceny v Praze ceskybenzin.cz docela odráží dobře. Já sám jezdím pokud možno výhradně k LukOilu, protože bývá daleko levnější a zároveň tam mají kvalitní benzín. U mého auta už je nekvalitní benzín docela znát na výkonu. Takže když natankuju brak a pak si spravim chuť u Lukoilu nebo Benziny tak auto pak jede najednou jak raketa. V Praze preferuju Lukoil v H. Počernicích, protože tam bývá obvykle daleko levnější - nyní asi 33,50Kč. Ještě levnější je v Dolních Měcholupech nebo kde když se jede na Úvaly. Tam jsem bral kolem 32,--
Benzina je sice drahá, ale zato má kvalitní benzín. U OMV už jsem se např. v Benešově docela spálil co se týče kvality benzínu.
Nebo jedu k Agipu, kde je cena obvykle jaktžtakž přijatelná, ale často se mění kvalita benzínu.
Vřele nedoporučuji v Praze tankovat na Praze 6. Je to nejdražší místo v Praze snad. Bohužel tam teď bydlím. Naštěstí mívám cestu i na jiná místa, takže se dá natankovat levněji. Na šestce je totiž cena 36-37,-- za litr běžná což mi přijde docela dost už.
PS: ty ceny na té Benzině slevňují celkově tedy i u Benzínu? Btw. zajímala by mě jeho cena. Mě se povedlo na Benzině klasické tedy v Suchdole minule za 35,20 což je na poměry téhle části super cena.
Benzina je sice drahá, ale zato má kvalitní benzín. U OMV už jsem se např. v Benešově docela spálil co se týče kvality benzínu.
Nebo jedu k Agipu, kde je cena obvykle jaktžtakž přijatelná, ale často se mění kvalita benzínu.
Vřele nedoporučuji v Praze tankovat na Praze 6. Je to nejdražší místo v Praze snad. Bohužel tam teď bydlím. Naštěstí mívám cestu i na jiná místa, takže se dá natankovat levněji. Na šestce je totiž cena 36-37,-- za litr běžná což mi přijde docela dost už.
PS: ty ceny na té Benzině slevňují celkově tedy i u Benzínu? Btw. zajímala by mě jeho cena. Mě se povedlo na Benzině klasické tedy v Suchdole minule za 35,20 což je na poměry téhle části super cena.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Farrael: Ano, tu víkendovou slevovou akci, mají na všechna paliva co tam mají v nabídce. Já teď už rok pokukuju jen po dieselu, tak že jsem si bohužel včera nevšiml, za kolik tam mají benál. Ale vím na 100%, že tam mají i prémiový benzim Verva 100. Tu Vervu Diesel mají absolutně bezkonkurenčně nejlevnější v širokém a dalekém okolí a s cenou benzinu to bude stejné. Všude co jezdim kolem, tak mají Vervu minimálně o 1,50 - 2,50 kč dražší na litru, tak že na Prahu to je skutečně fantastická cena. Snad jim tato cenová politika vydrží co nejdéle
trošku těm cenám benzínu a nafty nerozumím. samo na D1 a podobně je to za 37 ani nemrkneš, u nás na moravě(prostějovsko) tam kolem 35. Nedávno sem však byl na Karlovarsku a koukám jak blázen, 32 a nějaké drobné, to samé je teď i na Táborsku, v některých pumpách.
Líbilo by se mi to jako v americe, litr benálu v přepočtu ani ne koruna. a pak, že nemůžou mít samé pětilitry, šestilitry a podobně.
Líbilo by se mi to jako v americe, litr benálu v přepočtu ani ne koruna. a pak, že nemůžou mít samé pětilitry, šestilitry a podobně.
- black_sheep
- Moderátor
to jo, prej ho maj drahej, si stěžují stát tady kačku, tak určitě nemám mrzáky 1.6 a 2.0
I ❤ cars
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
vy ste mladenci v ameru uz asi dobre dlho neboli.. absolutna vacsina motorov je od dva do 2,5 litra, stvorvalce. Casy velkoobjemakov su davno prec
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
- black_sheep
- Moderátor
to by tam nesměl stát benzín dolar za litr a ne kačku litr možná to chce někdy vycítit nadsázku
I ❤ cars