Zdravím.
Měl by jsem dotaz jakým kabelem a programem se dá udělat diagnostika u Lantry 1.6.16V r.v.1996.
Známý má kabel ELM327 USB V1.4 OBDII OBD2 CAN-BUSa program ScanMaster, ale bohužel to spolu nemluvilo .
Pokud máte nějaké návrhy, nebo zkušenosti podělte se.
Díky.
Díky, asi jsem slepý , že jsem si toho nevšiml dříve, ale i pro pročtení těch témat nejsem o moc chytřejší.
Je Lantra J-2 r.v. 96 vůbec kompatibilní s OBD II ?
Tak jsem se zase jednou hrabal v autě. Vyměnil jsem budíky kus za kus a najednou kontrolka AIR BAG. Achjo A to jsem nezapnul klíček zapalování dřív, než jsem budíky připojil. Zajímavý.
Asi dodnes nikdo nevyřešil problém s diagnostikou na Lantru a budu muset na výmaz do co?
nojo, na tyhle věci se musí odpojovat baterka, rybáři.
předpokládám, že kvůli budíkům jsi sundaval volant, co? odpojíš pytel, dojde ke změně odporu a už svítí. tohle je monitorované pořád - musíš mít odpojenou baterii, aby to nebylo zaznamenané. teďka jedině diagnostika hyundai, no.
I ❤ cars Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Ale prdlajs Vždycky stačilo akorát neotočit klíčkem v zapalování a budíky mohly klidně ven - měl jsem je odpojené snad 100x. Jenže teď jsem je vyměnil za jiné a to už se Lantře nelíbilo Nevím, jestli by v tomto případě odpojení baterie pomohlo.
Volant jsem nesundaval, ani pytel. Stačí ho dát do nejnižší polohy a budíky jdou krásně ven. Bohužel tahle potvora začne svítit i kdyby člověk vyndal jenom žárovičku.