Hyundai Scupe 1.5 r.1993
Mám takoví problém, nedávno se mi stala věc, že mě došel benzín

Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
Aha, sorry že jsem zdemirpie píše:nevim co to dělá v této sekci, ale budiž. Je celkem možné, že nezávisle na tom ,že ti došel benál, se ti vyblilo čidlo otáček kliky. Pokud jednotka motoru nemá signál z tohoto čidla, tak vyřadí palivové čerpadlo. To bzučení krátce po otočení klíčku do polohy II (kontrolky) je v pořádku, to je i jasná diagnostka, že palivové čerpadlo je ok, aspon co se týká napětí. Jak začneš točit, tedy startér klikovkou, tak v tu chvíli jednotka čeká na signál od otáček kliky a pokud ho nemá, tak vypne to čerpadlo a nenatočíš to.
Ale může to být i banalita jako zavdzušněné palivové vedení.
Tak jsem zkoušel dolít benzín další 3 litry, a nic. Teď pujdu zkusit rozpojit to čerpadlo a hodit to na ostro..Piskotkiller píše:Jo černej a žlutej drát na straně řidičově,na straně spolujezdce je stejnej,ale ten je na plovákale to je logický
protože k plováku se dostaneš kufrem
![]()
udělali to na <|>
Dobře omlouvám se..Farrael píše:Prosím tě Pavle pokud zjistíš něco nového a nikdo jiný ještě pod tebe nepsal, tak prosím tě editni tvůj původní příspěvek pomocí tlačítka upravit. Navíc kord, když odpovíš pomocí citovat dvakrát sám na sebe, tak je to pak teda něco. Upraveno.
Takže abych to dobře pochopil, čerpadlo fungovalo podle zvuku, usoudil jsem že funguje.. je mi divný že ale nejde ani kapka benzínu z trubičky která žene benzín do pal filtru, .. zeptám se možná blbě, ale nemuže bejt ucpaný pal čerpadlo? Protože když jsem byl u nádrže a rozdělal trubičku tak zní vytekl zbytek benzínu, ale když jsem startoval tak to prostě nedalo ani kapku, tak mě napadlo to profouknout, nešlo to profouknou ani náhodou a když jsem si chtěl cucnout jestli to de aspon jedním směrem . Vubec, to mi je právě divný, pamatuji si u Opel Kadet když jsem dělal něco podobného tak tam normalně jedním směrem šlo cucnout benal z nádrže...Piskotkiller píše:Hele čerpadlo rozhodně nevyřadí snímačměl sem čerpadlo co taky bzučelo,ale byla v něm špona a netahalo benzín,zvuk stejnej jako normál
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |