Vnitřní osvětlení
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Vnitřní osvětlení
Tak už jsem pochopil, co to je totální kolaps auta. Malá teroristka si hrála s vnitřním osvětlením. Po týdnu auto absolutně mrtvé. Byl to šok. Nevěděl jsem, že jedna žárovička je schpná vybít kompletně baterii. Po zavolání na asistenční službu přijel opravář za 35 minut. Oprava (nastartování auta) trvala 5 minut. A hned bylo jasné, kde je závada. Je pravda, že po zjištění závady jsem myslel na nejhorší a připravoval jsem si peníze. Naštěstí, jak mi bylo řečeno, je od letošního roku startování auta zdarma (loni prý 1500,-). Takže absolutní spokojenost.
I30 1.0 T-GDI Family Smart
I30 1,6 CVVT 6ti kvalt - ex
- Reklama
Re: Vnitřní osvětlení
A nezačal ti "hrať" alarm, keď sa baterka vybila? Mne bolo vysvetľované, že asistenčná služba je zadarmo až pri určitej min. vzdialenosti (cca 40 km) pokazeného auta od miesta bydliska.
Ja som na starom aute takto predčasne vymenil a vyhodil ešte funkčnú baterku. Kvôli jednej žiarovčičke v kufri, ktorá svietila stále. A aj tú novú mi to postupne vyťahalo takmer do nuly, než som na to prišiel. A to svietiacu žiarovku v kufri zistíš len dvomi spôsobmi - merákom alebo vybitím baterky. Nevidíš ju svietiť ani v noci, jedine, že by si dáš dole horné plato v kufri. Pred časom so si kúpil biele LED diódky a jednu som strčil aj do kufra. Keď som však zistil, že tá čo ju mám vo vnútornom osvetlení slabulinko svieti aj vo vypnutom stave, tak som tú z kufra okamžite vyhodil preč.
Ja som na starom aute takto predčasne vymenil a vyhodil ešte funkčnú baterku. Kvôli jednej žiarovčičke v kufri, ktorá svietila stále. A aj tú novú mi to postupne vyťahalo takmer do nuly, než som na to prišiel. A to svietiacu žiarovku v kufri zistíš len dvomi spôsobmi - merákom alebo vybitím baterky. Nevidíš ju svietiť ani v noci, jedine, že by si dáš dole horné plato v kufri. Pred časom so si kúpil biele LED diódky a jednu som strčil aj do kufra. Keď som však zistil, že tá čo ju mám vo vnútornom osvetlení slabulinko svieti aj vo vypnutom stave, tak som tú z kufra okamžite vyhodil preč.
i30 1.4 CVVT, 80 kW (2010)
Re: Vnitřní osvětlení
Alarm byl zticha, ani nepíp. Rozeřval se až po nastartování auta, protože bylo odemknuté klíčem a ne DO. Podle mého máš nárok na asistenční službu všude, pouze na ty rozšiřující (např. doprava atd.) až od určité vzdálenosti od bydliště.
I30 1.0 T-GDI Family Smart