Mělo ještě lepší výbavu, než co jsem chtěl, navíc bezklíčový vstup, startování tlačítkem, vyhřívané sedačky... Když mi řekli cenu, že mi ji nechají za 370 000,- tak jsem se rozhodl. Po domluvě ještě slevnili 7000,- Stilo už má kupce, takže pro auto si pojedu tak za dva týdny. Bude to moje první nové auto. Ještě jsem zvažoval Citroena C4 1.6THP,ale ten je drahej, stejně tak jako Ford Focus 1.6 EcoBoost.
Jen se bojím toho motoru. Stilo totiž jede jak blázen. Dostane se po úpravách až do omezovače otáček. Na pětku točí 6700 ot/min, což je tachometrových 250km/h a teď mám mít jen 1.6? Navíc poloautomat vyměnit za manuál? Tohle jsou asi moje největší starosti. Přece jsem jen zvyklej na jiné výkony. Ale přemluvila mě zima a výbava toho auta. Jak začne mrznout,nemohu otevřít dveře u řidiče, zamrzne klika. Také bych musel kupovat novou bateru, už jednou jsem nenastartoval. Navíc je to přece už jen deset let staré auto a nyní už po druhé mi napsak, že nejde ASR a ESP. Prostě nejvyšší čas auto prodat. Teď jen doufám, že nebude žádná svolávačka a auto bude bez dětských nemocí. Vážně se moc těším.