Tak jsem si včera přivezl domů nový Hyundai i30. Ale zpět na začátek příběhu. Když jsem přišel do prodejny, tak už jsem měl jasno,že to bude Hyundai i30 s motorem 1.6 GDI, tedy tím nejvýkonnějším,co je momentálně k mání (i tak je slabý, jsem zvyklý na Fiat Stilo Abarth 2.4). Dále jsem prodejci nadiktoval výbavu,kterou chci, tedy navigace, tempomat, dešťový a parkovací senzor i Duální klimu. Po chvílí konfigurování a domlouvání cen z prodejce vylezla cena přesahující částku 400 000,- a to by bylo na hraně rozpočtu.
Naštěstí zrovna z Nošovic přivezli předváděčku, se kterou nikdo ještě ani nejezdil. Měla tedy natočeno jen 568 km, protože auto jelo po svých a ne na kamionu. Auto mělo i motor 1.6 GDI a ještě lepší výbavu, než jakou jsem požadoval za podstatně příznivější cenu. Auto tedy bylo spíše skladovka za cenu předváděčky a to nešlo odmítnout. Ne vždy vám prodají předváděčku, se kterou ještě nikdo ani nejel za cenu předváděčky
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Druhý den jsem tedy přivezl zálohu a nyní už mám auto doma. Musím říct, že s auta mám opravdu dobrý pocit. Krásně se s ním jede, má výbornou výbavu a hlavně mi nic podstatného na něm nevadí. A zde nějaké to foto.
![Obrázek](http://s14.postimage.org/cysulrmfl/P1090016.jpg)