Zdravím,
rád bych se zeptal na případné uznání záruky při garanční prohlídce v Německu? Měl by český dovozce problém s uznáním záruky nebo ne? Bydlím v příhraničí a v Německu jsou ceny příznivější.
Díky za odpovědi
Servis v Německu
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Reklama
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Re: Servis v Německu
Pokud vím tak záruka by měla být celoevropská ne?
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Reklamovat a servisovat muzes v cely dealersky siti v Evrope. Jen pocitej s tim, ze az budes chtit resit problem tady v CR, tak na tebe budou blbe koukat - to ale neni tvuj problem.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Super, díky za odpovědi!
Ahoj
taky jsem o tom přemýšlel, před 1. garančkou jsem si napsal několik mailů do SRN, ale o moc levnější mi to nepřišlo. Napiš jaké máš konkrétní nabídky.
taky jsem o tom přemýšlel, před 1. garančkou jsem si napsal několik mailů do SRN, ale o moc levnější mi to nepřišlo. Napiš jaké máš konkrétní nabídky.