Přiznám se, že jsem chtěl takové vlákno založit také, jen jsi mě Milane předběhl. Jde o to, že před časem jsem napsal pár článků pro Hyundaiclub ČR, měl na to vycházet časopis Hyundai na cestách, ale vydali jenom první článek o Londýnu a další už ne. Ty se týkaly cesty do jižní Francie, Marseille a pak zpátky po Azurovém pobřeží přes italské Alpy.
Ty články jsou pojaté trošku jinak, než obvykle na fórech lidi píší, je to směsice faktografických údajů, cestovních postřehů, námětů na co se v tom kterém místě podívat a historické konotace, které se k danému místu váží. Článek je vždy uváděn faktografickými údaji a podrobným popisem cestovní trasy, kudy jsme jeli. Takže pokud by mělo smysl takové články uvádět tady, můžu tak činit, první tři jsou napsané, jeden vyšel v HCCZ.cz, ostatní zatím nikoli, jenže autorem jsem já a proto já také mohu rozhodnout kde a jak budou zveřejněny. Je škoda je nezveřejnit a podle ohlasů pak zvážím, zda nepíšu další nebo to nadále nechám koňovi, neboť pracnost takového článku je po volných chvilkách cca 2 měsíce nepříliš soustavné práce.
Nevýhodou mých článků je, že jsou dlouhé, neboť postihnout všechny aspekty výše uvedené nelze na jedné nebo dvou stránkách. Články mají odhdem délku 20 - 34 stran, takže jejich přečtení do jisté míry vyžaduje čas i soustředění.
A protože ne všichni tady čtou stránky Hyundaiclubu CZ, jako první dám link na článek o Londýnu:
http://www.hccz.cz/na_cestach/na_cestach_01-2011.pdf
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2014, barva bílá káva