Zdarec Sanťáci
Tady je moje story: Koupil jsem Santu cca 2,5 roku zpět od jednoho známého, který potřeboval nutně peníze. Je to rok 2006 2.2. CRDI 4WD 110 KW a měla tehdy najeto 43 000 km. Autíko jsem koupil s tím, že bude nutná výměna spojky, btw: a to komplet spojky . Řekl jsme fajn a autíko jsem koupil za cca 230 000 + 20 000 výměna spojky (podotýkám nová komplet spojka a to od známého co dělá v Hyundaii včetně práce ). Dneska má autíko cca 89 000 a? ..... A nic ! 3x ťuk na zuby. Pohodička Před Santíkem jsem měl Octavii 2002 4x4 PD. Katastrofa lidstva. To auto jsem koupil 2x jelikož opravy byly pravidelně každý měsíc. Tenkrát jsem říkal, že korejce nikdy a omyl pánové! Soused má Santu od roku 2000 a pořád jsem se mu smál co to má a jestli nechce hodit do práce. Hm do práce mě často vozil on . Super bylo když jsem se Santíkem přijel domů a manželka na mě začala řvát, že chtěla auto a ne náklaďák a že to řídit nebude! Často jezdím se sousedem do práce protože manželka po dvou dnech ježdění prohlásila ať si šetřím na nový, že Santík je její . Nedávno jsme jeli s rodinou do Alp a moje beruška 3 roční spinká v Santíku 5 hodin jako nic. A ta 14 letá říká....Tatí hlavně už nikdy Škodovku
Já a moje Santa Fanta :)
Moderátoři: miooo, Moderátoři
- Reklama
Re: Já a moje Santa Fanta :)
Ahoj, pěkně napsáno, mám úplně stejného Santu, až do teď, tj. 86 000 km bych napsal to samé Jenže přišly vstřikovače (viz téma vedle) a bude 35 000 kč v pr.... A spojka s dvouhmoťákem je jen otázka času, mi už spojka zabírá dost nahoře, dávám tomu tak 30 000km přinejlepším. Jen ten dvouhmoťák na Santu stojí tuším kolem 25 000 kč ... plus zbytek spojky a prááce
Nicméně přeju aby jsi měl takovou dobrou zkušenost co nejdéle!
Naposledy upravil(a) Karel6888 dne 29 bře 2013, 21:17, celkem upraveno 1 x.
lukyer píše:Ahoj, pěkně napsáno, mám úplně stejného Santu, až do teď, tj. 86 000 km bych napsal to samé Jenže přišly vstřikovače (viz téma vedle) a bude 35 000 kč v pr.... A spojka s dvouhmoťákem je jen otázka času, mi už spojka zabírá dost nahoře, dávám tomu tak 30 000km přinejlepším. Jen ten dvouhmoťák na Santu stojí tuším kolem 25 000 kč ... plus zbytek spojky a prááce
Prosim te pridavas do nafty aditivum ? Protoze bez toho ani ranu! Doporučuji VIF aditivum a mel by byt klidlukyer píše:Ahoj, pěkně napsáno, mám úplně stejného Santu, až do teď, tj. 86 000 km bych napsal to samé Jenže přišly vstřikovače (viz téma vedle) a bude 35 000 kč v pr.... A spojka s dvouhmoťákem je jen otázka času, mi už spojka zabírá dost nahoře, dávám tomu tak 30 000km přinejlepším. Jen ten dvouhmoťák na Santu stojí tuším kolem 25 000 kč ... plus zbytek spojky a prááce
Nepridavam, ale asi zacnu ... neco si o tom prectu, ale nevim jestli naftu s bordelem nejakych par ml aditiva na nadrz zachrani ... V zime mi zadne aditivum pro zlepseni startovani minuly rok nepomohlo ani ve vetsim nez doporucenem mnozstvi, takze jsem k tomu zatim skepticky.