Ahoj, jaké používáte programy pro sledování diagnostiky auta? Mám zakoupen OBD-II bluetooth adaptér a dodáváná aplikace ScanTool.net je teda pěkně mizerná. Sice zobrazí pár základních údajů o autě, ale ovládání je příšerné, padá pořád atpd.
Díky za tipy.
OBD-II diagnostika
Moderátoři: miooo, Moderátoři
- Reklama
Re: OBD-II diagnostika
Zkusil jsem ScanMaster-ELM a naprostá paráda. Do češtiny přeložené chybové hlášky, vše OK. Akorát při stahování údajů o vozidle, tj. VIN apod. chcípne celý motor, což asi není moc OK, ale stačí se této kartičce v programu vyhýbat
Jaká je kluci třeba zásuvka k ty diagnostice? Mám 2007 Díky
Tak je to klasika OBD II pod volantem.
- Majoslav1996
Oplatí sa priplatiť si za appku Torque PRO. Som spokojný a diagnostikoval mi chybu senzora plynového pedála takmer okamžite.
S tým bluetooth sa dá aj pekne zabaviť, existujú appky ktoré čítajú otáčky a podla toho "zmenia" zvuk motora trebárs na Lamborghini, zvuk vyjde cez reproduktory rádia.
Viem, pekná gičovina ale mna to zabavilo na 10 minut Potom to už išlo na nervy. A to fest na nervy.
S tým bluetooth sa dá aj pekne zabaviť, existujú appky ktoré čítajú otáčky a podla toho "zmenia" zvuk motora trebárs na Lamborghini, zvuk vyjde cez reproduktory rádia.
Viem, pekná gičovina ale mna to zabavilo na 10 minut Potom to už išlo na nervy. A to fest na nervy.
Hyundai SantaFe 2012 2.4L 128kW Benzin M/T
Mám zakoupený originál kabel i SW a musím souhlasit s kvalitou produktu a zmíněný problém u mého vozu není.lukyer píše:Zkusil jsem ScanMaster-ELM a naprostá paráda. Do češtiny přeložené chybové hlášky, vše OK. Akorát při stahování údajů o vozidle, tj. VIN apod. chcípne celý motor, což asi není moc OK, ale stačí se této kartičce v programu vyhýbat
Hyndai Elantra 1.6 79 kW, rok výroby 2001.
- Upr.SW v ŘJ motoru 7/2016.(Vým.Rozvod.řemenu motoru,vým.katalyzátoru,vým.levé zadní náby,vým.celého setu spojky v 12/2016.,repase brzd 4/2017,renovace světel, STK bez problému na další 2x roky)
- Upr.SW v ŘJ motoru 7/2016.(Vým.Rozvod.řemenu motoru,vým.katalyzátoru,vým.levé zadní náby,vým.celého setu spojky v 12/2016.,repase brzd 4/2017,renovace světel, STK bez problému na další 2x roky)