Díky za každý postřeh.
Jinak mám krátkou i30 1,4 červené barvy

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Jde o prasklý držák (objímka) stabilizátoru. Už jsem s tím byl. Řešeno v rámci záruky. Dle servisu jedna z "mušek" která nás čeká všechny!!Tom64 píše:Zdravím, chci se zeptat zda někdo z Vás nepozoroval při dojezdu a zatočení praskání od pravého předního kola. Nevím zda to je od pneu. a podkladu nebo vada někde řízení, tlumiči apod.
Díky za každý postřeh.
Jinak mám krátkou i30 1,4 červené barvy
Kdyby jsi nebyl až z Těšína, poradil by jsem ti servis v SRN. Tam je to úplně jiná liga a záruční opravu ti udělají kdekoliv v EU. Známému servisovali i30 v Chamu a pohoda, dokonce se domluvil česky!hrebineknaprodej píše:Dneska jsem byl na výměně horního uložení tlumičů na přední nápravě, ale bohužel vrzání je stále stejné a nyní si nikdo neví rady co s tím myslíte, že mám právo odstoupit od smlouvy a vrátit jim auto, když to nebudou schopni opravit, už jen to že se stále rozebírá auto mě štve. Dneska jsem dostal už odpověď že to moc řeším a já jim odpověděl že jsem si nekoupil nový vůz, abych poslouchal vrzání jak u staré herky.
Domluveno a snad to už někdo vyřeší co je to za VRZ VRZ...Dalin píše:Rád pomůžu, koncem prázdnin budu doma, klidně tam s tebou zajedu. Pošli sz týden dopředu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |