Hyundai winter rallysprint
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- weena
- **
- Kontaktovat uživatele:
Hyundai winter rallysprint
Hoja všici v klubu. Chytla mě myšlenka že by se mohl udělat takej nějakej srazik až bude snížek na letišti, a sehnat někde kužele nebo nějaký pneumatiky by taky stačily, Udělat nějakou dráhu na slalom na čas a i nějaký jinačí vjéci jestli Vás napadaj. A jestli by to mělo cenu tu na tychto stránkách a tomto tématu diskutovat a třebas i zrealizovat tuto možnost. Tak se vyjadřujte karamádi
................................................
Renault Clio S1200
Hyundai sel do sveta
Škoda 120M (okruhová verze)
Renault Clio S1200
Hyundai sel do sveta
- Reklama
- weena
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak lidi herňajs užilo by se legrace. Bůčkama lítat po letišti! A pak by byla taká exhibice na bobkách přivázaných k autiku. Klidně bych se toho zhostil. tak Což? ...3 ........... 2 ............ 1 GO!!!
................................................
Renault Clio S1200
Hyundai sel do sveta
Renault Clio S1200
Hyundai sel do sveta
Noooo, ono po letosni zime na Sumave uz neni moc co zkouset
Kdo prezil, ten kuzely nepotrebuje
Ale vazne: On je asi problem s tim, ze kdyz se domluvi nejakej termin, neznamena to automaticky, ze bude snih a navic na asfaltu. A co se me tyce, je skoda, ze se vetsina srazu porada tak daleko od jiznich cech. A casu je tak malo!!!!!
Idealni by byl sraz nekdy v patek odpoledne na trase CB - HK nekde na odpocivadle u dalnice
Kdo prezil, ten kuzely nepotrebuje
Ale vazne: On je asi problem s tim, ze kdyz se domluvi nejakej termin, neznamena to automaticky, ze bude snih a navic na asfaltu. A co se me tyce, je skoda, ze se vetsina srazu porada tak daleko od jiznich cech. A casu je tak malo!!!!!
Idealni by byl sraz nekdy v patek odpoledne na trase CB - HK nekde na odpocivadle u dalnice
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Ty máš to řádění tak rád,až si z toho autí muselo dát dva měsíce pauzu,viď??? Promiň,musel jsem to říctMartasZ píše:Já bych do toho klidně šel.. mám rád řádění na sněhu.. takže já sem pro
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!