Sháním sp. Podvozek.
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Sháním sp. Podvozek.
Zdravím lidi Nemáte někdo na prodej sportovní pevný nebo štelovací podvozek na Coupé 1G? Nebo nějaký univerzál?
- Reklama
Re: Sháním sp. Podvozek.
Mám sportovní podvozek plně nastavitelný,tři týdny na autě jinak uplne nové i s klíčí a imbusy na štelování.Kolik mi za ně dátš?
Jakou by jsis predstavoval cenu?
No daval jsem za nej 22000tis.tak aspon tich 15000tis.
Pokud si pro nej prijedete tak vam ho prodam za 13000kč,to je fakt minimum.
Zdravím. Chci se zeptat, zda mas ještě ten podvozek?
Jojo ještě ano.
Nechal by jsi ho za 10? Ted jsem koupil komplet výfuk a hudbu, takže jsem tam ted za 20 a zbylo mi právě už jen 10 Když ne, tak se nic nestane a pochopíme to
Ahoj,
jen jsem se chtěl zeptat, jestli si ještě nepamatuješ kde jsi ten sportovní podvozek na coupé G1 koupil?
jen jsem se chtěl zeptat, jestli si ještě nepamatuješ kde jsi ten sportovní podvozek na coupé G1 koupil?
Bohužel to je málo sory.Kupoval jsem ho na stránce Tuning Car Design nyní je za cenu 23 000 kč.
OK. V pohodě Chápu to...
Cau hele pokud se do příštího týdne nikdo neozve,tak ti ho prodám za tich 10 000 kč.
Ok. Dej vědět
Tak měl jsem zájemce ale zrusil to,tak pokud chces tak napis,kdy by sis pro nej přijel.Bydlím v Přešticích Plzen-jih
To je z Pardubic celkem streka Pošli mi prosím nějaký fotky na deekaypce@seznam.cz abych ho alespoň viděl