Bežal som do servisu, že čo sa deje a páni na mňa pozerali ako na blázna a tvrdili mi, že nie je možné, aby mi tá kontrólka podľa ktorej som ja niekoľko mesiacov omylom/nevedome sledoval či mám zapnuté denné svietenie, svietila. Dokonca mi tvrdili, že je normálne ak denné svietenie mení svoju intenzitu, podľa režimu v ktorom práve je. Nemám rád, keď sa ma niekto snaží presvedčiť na niečo čo som deň čo deň poižíval/sledoval, že neexistuje. Skoro som ich "pozabijal od zlosti".
Cestou domov som rozmýšľal čo sa so svetlami stalo. Nie som idiot, som puntičkár a detajlista a viem ako sa moje auto chová. Mám ho rád a venujem sa mu. Nikdy pred tým som nevedel, že denné svetlá svietia raz silnejšie a raz slabšie, až keď mi to povedali v servise. Keď som doviezol auto z predajne, všetko som odskúšal/otestoval. Bolo to pre mňa nové a chcel som vedieť ako to funguje. Vtedy denné svetlá svietili vo všetkých polohách rovnako a v 0 nesvietili.
Prišiel som na to, že páni v servise mali takmer vo všetkom pravdu, až na to že aj ja. Mne až do predvčera podľa všetkého totiž vôbec nefungovalo denné svietenie a v polohe AUTO svietili parkovačky, ale len predné. Takže ja som celý čas jazdil na parkovačkách a preto mi aj svietila kontrólka, dneska už viem, že parkovačiek.
Denné svetlá mi teraz žiaria ako nikdy predtým a keď sa prepnú svetlá na stretávacie tak denné sa stlmia. To sa pred tým nikdy nestalo.
No kompletná haluz. Ja nechápem čo sa vlastne stalo a prečo mi to nefungovalo ako má od začiatku.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)