Aby som bol konkrétny :komfort a pohodlie sú na vysokej úrovni
priestor v kabíne aj v kufry
výborne fungujúce hands free a velmi slušné základné rádio
vynikajúce bezklúčove ovládanie
primeraná spotreba na velkosť auta...
Moderátor: Moderátoři
Ahoj,idam.i píše:Nájde sa ešte niekto kto je so svojími40 spokojný a neĺutuje jeho kúpu ?
Netvrdím,že auto nemá svoje muchy,ale u mńa pozitíva jednoznačne prevažuju nad týmito nedostatkami.Navyše mám šťastie na seriozny servis,tak nevidím dôvod,prečo by som tieto svoje pocity sem neventiloval.
![]()
Aby som bol konkrétny :komfort a pohodlie sú na vysokej úrovni
priestor v kabíne aj v kufry
výborne fungujúce hands free a velmi slušné základné rádio
vynikajúce bezklúčove ovládanie
primeraná spotreba na velkosť auta...
Souhlas, až bude mít auto za sebou 5 a více let provozu, popř. najeto 100tis. km, tak může být řeč o spolehlivosti a poruchovosti. Já jsem s autem velmi spokojený, před tím jsem měl ford focus I, který je i dnes dobrým autem (alespoň pro mě). Drobné nedostatky jsou exceptovatelné a dá se s nima žít. Koupě zatím nelituju a doufám že litovat nebudu.fikusino píše:za seba som spokojny a ci by som kupil toto auto znova? neviem tazko povedat, spytajte sa ma za 5 rokov.
čau, i40 v porovnaní cena/výkon je slušné auto. Muchy, ktoré sa často ukazujúraja píše:Zdravím, som tu nový. "Pokukávam" po i40 CW 2,0 GDi, ale ako tak čítam niektoré reakcie, tak ma prechádza chuť. Nerozmýšľali ste niekto, ako ochranu proti kamienkom v zime ochrannú fóliu?
Rado
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |