Prosíím poraďte ix20 - zadní náprava

Moderátoři: frawd, Moderátoři

Odpovědět
Pet85ra

Prosíím poraďte ix20 - zadní náprava

Příspěvek od Pet85ra »

Potřebovala bych od Vás poradit. V loni v únoru jsem svoji hlouposti bouchla ix20 :( . Jelikož auto bylo úplná funglovka, odvezla jsem ho do autor. servisu na opravu. Bourané bylo na pravé straně od zadního sloupku dozadu. V servisu jsem si zažádala o kontrolu zadní nápravy zda není hnutá. Auto bylo opravené asi po 10 dnech, zadní náprava nebyla hnutá, dělaly mi i geošku a vše v pořádku. Poslední dobou mě to táhlo doprava, tak jsem jela na geometrii. Tam jim to pořád vyhazovalo chybu na PZ kole, ptaly se zda jsem neměla bouračku nebo jsem ve větší rychlosti nevzala obrubník, že můžu mít hnutou zadní nápravu. Žádnou jinou bouračku jsem neměla a ani jsem nevzala obrubník :!:
Nevím co mám dělat :cry: , můžu to jít vyreklamovat do servisu že mi pořádně neopravily a nezkontrolovaly auto. Z minulého týdne mám i protokol o geometrii. Bylo mi řečeno, že v loni mi mohly čísla na geošce pozměnit jen aby to bylo v pořádku!
Budu vděčná za každou radu... Díky :wink:
Reklama

airwaves

Re: Prosíím poraďte ix20 - zadní náprava

Příspěvek od airwaves »

Navštívit servis a vše jak je zde uvedeno nadiktovat do zakázkového listu!
ix20 1,6 LPG a i30 1,6 LPG
mmv

Re: Prosíím poraďte ix20 - zadní náprava

Příspěvek od mmv »

jestli to dobře chápu, tak rok to jezdilo dobře ?? ono na zadní nápravě neni moc věcí co by šli seřídit, takže já bych řekl, že to s rok starou událostí asi nebude mít nic co do činění , a tuším záruka na práci je 6 měsíců ??? ... netahá to doprava po přezutí na letní pneu ??? jinak samozřejmě ten servis a začal bych tam, kde se to opravovalo poprvé
odesláno z křesla u televize
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
Odpovědět

Zpět na „ix20“