Nenašiel som tu ešte túto tému, preto som sa rozhodol že ju založim Ak náhodou je tak sorry..
Máme i30 1.4 CRDi problém je v tom, že niekedy auto po preradení zaberie hneď a niekedy sa preradí, plynový pedál je na podlahe a také 2-3 sekundy nič, až potom začne zaberať. Nevie niekto čo s tým? Má ešte niekto taký problém? Boli sme aj v servise no tam sa šiel previezť a auto šlo normálne. Často to tak robí no niekedy ide normálne. Tankujeme väčšinou na shell-ke. Poraďte niečo
Záber motora
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Reklama
Re: Záber motora
Po nastartování po pár dnech stání byla taková pauza v akceleraci jednou krátce po rozjezdu. Po 1. garančce to přestalo. Někde jsem četl, že to dělala nějaká verze softwaru řídící jednotky.
- i30 III kombi 1.4T-GDI Style, Premium / Stellar Blue od 2019
- i30 II hatchback 1.4i CVVT TRIKOLOR, komfort+, parking, Steel Gray II, 2013 - 2019
- Seat Córdoba, 1.4, r.2000
tak na 1.garančku sa ide o necelý mesiac, no "napichnutý" už v servise bol a nenašli žiadnu chybu.
tohle mi dela vetsinou pri studenym motoru a jelikoz hned od domu mam kopec pocituju to kazdy den, po zahrati uz v pohode...
tak nám to robí aj ked je zahriaty aj keď je studený. Normálne ide len keď sa preraďuje nad 3 000 otáčok.. :/