a ci moze potvrdit lepsiu svietivost t.j. aj spokojnost s kupou, kedze ani v priplatku na SR 900€
za xenony, su dialkove svetla stale riesene halogenovymi ziarovkami
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Keď som kúpil,tak som vymenil origo za H7 z Forstingera (+50%).Vydržali 2 roky.Teraz jedna dožila,tak som vymenil obe za OSRAM.Je to lepšie.Juraj87 píše:a co si tam mal za ziarovky pred tym ? vymienal si aj ked to nebolo nutne, teda z dovodu vypalenia?
diky za nazor, ako rozmyslam nad vymenou kedze su teraz v dobrej cene, no ked svietia povodne ci mam kupovat nove ci co... poznat ze je svetlo belsie ?bony píše:Mám je dva roky a max spokojenost. Vřele doporučuji.
dakujem za nazor, moc mi to pomoze v rozhodovani, neviem co je tam teraz z fabriky cize to musim este rozobrat ale moc nad nimi uvazujem navyse su v dobrej cene teraz 21,05€Andy182 píše:Súhlas, svietia viac + do šírky .. čo sa dĺžky týka, určite to nie sú horibilné %, naozaj možno tých 10% ... belšie? jemne, ale stále žlté .. vydržali mi 8 mesiacov kým jedna odišla, vymenil som za obyčajnú a okamžite mi odišla aj tá ... možno mám nejakú vadnú ľavú kabeláž
dakujem moc, tak zrejme uz nemam nad cim rozmyslatmamlal2 píše:Zrovna dnes mohu čerstvě doporučit. Náš vůz opravdu svítí v porovnání s ostatními značkami mizerně. Rady odsud z fóra, hýbnout s výškou světel mi nepomohly, protože jsem už teď na krajní poloze. Tudíž jsem zainvestoval do "lepších" žárovek. Nejdříve z Makra. Taktéž bylo psáno, že jsou bílé (to je mi fuk) a že +30% nebo kolik. Po výměně jsem si nebyl jistý, jestli mimo změny barvy světla nesvítí ještě hůře než původní. Minulý týden (asi po měsíci provozu s italskými "zázraky") jsem se naštval a koupil OSRAMKY. Dnes poprvé jízda večer a nádhera. Svítí i více do šířky, nejen do dálky, až jsem ze začátku pořád kontroloval, jestli nemám zapnuté dálkové. Samozřejmě, jsou také klopené, Kužel světla je stále stejně vysoký, jako s originály i těmi italskými. Ale dosvítí o chlup dále (no, 30% to nebude, ale i když 10-15%, pořád dobré) a zjistil jsem , že jsem si téměř přestal všímat přisvětlení do zatáček. S původními žárovkami to byla vždy pecka, až se člověk lekl, když zasvítily, s Osramkami si jich ledva všimnu. Za mě
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |