Nazdar,
včera mi přestalo fungovat ovládání stahování okna u řidiče.Ostatní okna fungují, jen to u řidiče ne. Když zmáčku čudl, tak se dostane do polohy jako ostatní, pak v něm cvakne a ještě u milimetr se propadne níž. Takže chybu bych viděl v tom čudlu. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Musím koupit celej komplet panel nebo se dá vyměnit jenom ten jeden čudl(ten sem na netu našel)?
Knoflík ovládání oken
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Knoflík ovládání oken
Hyundai Santa Fe 2.0 CRDI 2003 4x4 83 KW
- Reklama
Re: Knoflík ovládání oken
to cvaknutie by nemohol byt dojazd vodicovho okna? prva poloha je, ze sa stahuje okno kym ho drzis, druha poloha {cvaknutie}, ze okno ide dole automaticky a nemusis tlacidlo drzat...
ak mas auto down, alebo auto napisane na tlacidle, tak to asi bude tak ako pisem.
myslim si, ze problem moze byt aj niekde inde ako v tlacidle... ale mozem sa mylit.
ak mas auto down, alebo auto napisane na tlacidle, tak to asi bude tak ako pisem.
myslim si, ze problem moze byt aj niekde inde ako v tlacidle... ale mozem sa mylit.
toyota highlander 2.5 hybrid executive
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
Cvaká jen tenhle jeden čudl, jestli je tam něco napsaný, to takhle z hlavy nevím.
Hyundai Santa Fe 2.0 CRDI 2003 4x4 83 KW
ano, v tom case hyu bezne pouzival auto down len na vodicovom okne, preto to ostatne nerobia...
toyota highlander 2.5 hybrid executive
Na starém SF jsem měl podobný problémů,nebylo to tlačítkem ale motorkem. Na musel bouchnout do dveří aby se okno zavřelo Motorek mám, kdyby jsi potřeboval. A spoustu jiných dílů,protože jsem auto rozebral na díly..klokodon píše:Nazdar,
včera mi přestalo fungovat ovládání stahování okna u řidiče.Ostatní okna fungují, jen to u řidiče ne. Když zmáčku čudl, tak se dostane do polohy jako ostatní, pak v něm cvakne a ještě u milimetr se propadne níž. Takže chybu bych viděl v tom čudlu. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Musím koupit celej komplet panel nebo se dá vyměnit jenom ten jeden čudl(ten sem na netu našel)?
Getz 1.3i Dynamic r.v.2004, 04/09 výměna za
SantaFe 2.0 CRDi, r.v.2004 - silver - omlazení za
NEWSantaFe 2.2 CRDi, r.v.2015 - gray shadow
Znám dvě nekonečna - lidskou hloupost a Vesmír. Ale u toho Vesmíru si nejsem jist - A.Einstein
SantaFe 2.0 CRDi, r.v.2004 - silver - omlazení za
NEWSantaFe 2.2 CRDi, r.v.2015 - gray shadow
Znám dvě nekonečna - lidskou hloupost a Vesmír. Ale u toho Vesmíru si nejsem jist - A.Einstein