zdravím, narazil jsem na zajímavý článek - recenzi na autorádio pro Santa FE, už dlouho nějaké chytré multimediální rádio s navigací a DVD pro Santíka hledám. Nezná ho někdo ? Podle recenze vypadá zajímavě a je konečně čas to hloupé originální rádio nahradit a konečně to vypadá že je čím rozumným.
https://www.letemsvetemapplem.eu/?s=wodasound
díkes
chytré autorádio pro Santa FE
Moderátoři: miooo, Moderátoři
chytré autorádio pro Santa FE
----------------------------------------------------------
Hyundai SantaFe 2,2CRDi MY2007 Automat chip
Škoda Octavia 1,9TDI chip
Škoda Felicia 1,6MPI
Škoda Favorit
Škoda Felicia 1,6MPI
Škoda Favorit
- Reklama
Re: chytré autorádio pro Santa FE
no tak po přečtení recenze a po návštěvě a předvedení u prodejce jsem do toho šel, objednal a mam namontováno. dodací doba sice místo 14dnů byla nakonec měsíc ale po té co jsme do Santíka sednul a překvapil mě o hodně kvalitnější zvuk než byl před tím (a to do reproduktorů nebyl žádný zásah), tak jsem jim to odpustil... achjo, co to tom ti korejci dávali za šunt v té originál výbavě ...
funkce nového rádia je super.. takhle sem si to představoval a konečně sem našel co jsem hledal.
ovládání je jednoduché, rychlé, v češtině ...potěšilo mě že přehrává i poškrábané CD a DVD bez potíží. DVD přehrávání sem si nechal zapojit aby přehrávalo furt i při jízdě a všichni v autě sou spokojený MP3 z flashky i z SD karty taky přehrává v pohodě a zvuk je jak jsme psal o hodně lepší než býval.
Navigace ok, mapy pro celou Evropu i jednotlivé státy, GPS anténa byla v balení. TV antenéna taky ale to je asi jediné slabina , je to takovej obyčejnej malej protek a za jízdy mimo město nic moc signál. tak jsme koukal že se dají koupt DVBT antény co se lepí na celý sklo, tak ještě to a bude to super:-)
takže mužu jedině doporučit. objednal jsme tu levnější verze za 15tisíc bez TV ale nakonec mi dodali rádio i s TV takže čekání se vyplatilo
jo a ještě jedna věc, mile mě překvapila rychlost zobrazení obrazu ze zadní couvací kamery (ta byla zdarma v akci) , obraz se zobrazí ihned po zařazení zpátečky s opravdu minimálním zpožděním ....zažil jsme u jiných aut někdy i velmi dlouhou dobu čekání na obraz, zde je fakt hned.
funkce nového rádia je super.. takhle sem si to představoval a konečně sem našel co jsem hledal.
ovládání je jednoduché, rychlé, v češtině ...potěšilo mě že přehrává i poškrábané CD a DVD bez potíží. DVD přehrávání sem si nechal zapojit aby přehrávalo furt i při jízdě a všichni v autě sou spokojený MP3 z flashky i z SD karty taky přehrává v pohodě a zvuk je jak jsme psal o hodně lepší než býval.
Navigace ok, mapy pro celou Evropu i jednotlivé státy, GPS anténa byla v balení. TV antenéna taky ale to je asi jediné slabina , je to takovej obyčejnej malej protek a za jízdy mimo město nic moc signál. tak jsme koukal že se dají koupt DVBT antény co se lepí na celý sklo, tak ještě to a bude to super:-)
takže mužu jedině doporučit. objednal jsme tu levnější verze za 15tisíc bez TV ale nakonec mi dodali rádio i s TV takže čekání se vyplatilo
jo a ještě jedna věc, mile mě překvapila rychlost zobrazení obrazu ze zadní couvací kamery (ta byla zdarma v akci) , obraz se zobrazí ihned po zařazení zpátečky s opravdu minimálním zpožděním ....zažil jsme u jiných aut někdy i velmi dlouhou dobu čekání na obraz, zde je fakt hned.
Škoda Felicia 1,6MPI
Škoda Favorit
Škoda Felicia 1,6MPI
Škoda Favorit
Žádnou nevýhodu jsi nenašel, jo? A to jsi to kupoval z toho shopu, co je v té recenzi?
fak nenašel, po výměně za to staré originál radio jsme prostě nadšenej... konečně mam to co je v autě dnes již standard...
tak jedna nevýhoda ano - ovládaání z volantu vyžaduje koupit zvláštní redukci nebot hyundai má svuj vlastní konektor a ne žádný standard.
jojo koupeno s eshop x-mini.cz a i mi to před koupí celé ukázali v reálu ve svém autě.
tak jedna nevýhoda ano - ovládaání z volantu vyžaduje koupit zvláštní redukci nebot hyundai má svuj vlastní konektor a ne žádný standard.
jojo koupeno s eshop x-mini.cz a i mi to před koupí celé ukázali v reálu ve svém autě.
Škoda Felicia 1,6MPI
Škoda Favorit
Škoda Felicia 1,6MPI
Škoda Favorit
Ok, tak děkuju