Vnitřní zásuvka 12V
Moderátoři: frawd, Moderátoři
Vnitřní zásuvka 12V
Vnitřní zásuvka 12V u ručky nefunguje. Má společnou pojistku se zásuvkou pod klimou? Nebo každá zvlášť? Díky.
ix20 1,6 LPG a i30 1,6 LPG
- Reklama
Re: Vnitřní zásuvka 12V
V německém manuálu jsou popsané zvlášť 15A přední zásuvka a 25A pro zadní + kufr...
Mám celkem tři. Jednu v kufru a dvě vepředu v kabině. Jedna přední je pod klimou pod ovládáním topení. Druhá níž dole v kastlíku před ručkou. A ta dole před ručkou nefunguje??? Ale na pojistky se hodlám mrknout jako první, než začnu páčit plasty
. Tak jen zkouším zda nějaký rutinér toto již neřešil. Takže je pravděpodobné, podle toho co píšeš, že má také vlastní pojistku. Díky.

ix20 1,6 LPG a i30 1,6 LPG
airwawes: Má, protože mě taky nejde.Nicméně to neřešim (mmv by byl rád že do toho nelezu, neb to se přece nemá
) a dávám elektropribory pod klimu.Až zdechne i ta, budu řešit 

odesláno z křesla u televize
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
-
- *
U předcházející IX 20 mě také nešla po čase zásuvka pod ruční brzdou. V servise oprava - vypadl kablík z konektoru. Pak už bez problémů.
Hyundai IX 20, Ara Blue - 1,6 - comfort - 10/2015
Zásuvka v kufri je pripojená na spoločnú poistku 25 A so zásuvkou pod ručnou brzdou. Teda obe sú zapojené paralelne a keď mi skrat v kábli na chladničku odpálil túto poistku, tak nešla ani jedna zo zásuviek. Ako je uvedené v jednom z predchádzajúcich príspevkov, zásuvka umiestnená pri USB rozhraní pod rádiom má inú, 15 A poistku.airwaves píše:Mám celkem tři. Jednu v kufru a dvě vepředu v kabině. Jedna přední je pod klimou pod ovládáním topení. Druhá níž dole v kastlíku před ručkou. A ta dole před ručkou nefunguje??? Ale na pojistky se hodlám mrknout jako první, než začnu páčit plasty. Tak jen zkouším zda nějaký rutinér toto již neřešil. Takže je pravděpodobné, podle toho co píšeš, že má také vlastní pojistku. Díky.
ix20Style * 1,4 l CVVT 90 HP * biely ako čerstvo napadaný sneh