problem predny radar

Osvětlení, signalizace, audio, pojistky.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
duffo

problem predny radar

Příspěvek od duffo »

Caute,

mavam problem s prednym radarom, pravidelne sa mi stava ze to vypise chybovu hlasku "vycistite predny radar" ale po skontrolovani radaru v narazniku je uplne cisty. Tato chyba zmizme aj sama od seba a tak isto po nastartovani a uz sa neobjavi nejaky cas. ()

Nestretol sa s tym niekto uz? V servise na to nevedia prist, lebo podla nich elektronika ziadnu chybu nepise a vyrobca sa este nevyjadril.
hyundai tuscon 1.6 GDI 130kw 4wd manual - premium - 2016
hyundai ix20 1.4 benzin - 2010
Reklama

gero
*

Re: problem predny radar

Příspěvek od gero »

Stejný problém mám taky. Několikrát za jízdu se toto hlášení objeví po čase zhasne. Jsem objednán do servisu v pondělí 17.10 tak jsem zvědavý na co příjdou. Dám vědět.
Tucson 2.0 CRDI 100 kw Style
duffo

Příspěvek od duffo »

no takze vidim ze nie som sam. odporucam ti to nahrat na video lebo ja som bol v servise uz 2x a kedze sa to pri ich testovacej jazde neprejavilo, povedali ze stym nevedia nic robit, to moze iba vyrobca a tak cakam na vyjadrenie vyrobcu...:/
hyundai tuscon 1.6 GDI 130kw 4wd manual - premium - 2016
hyundai ix20 1.4 benzin - 2010
gero
*

Příspěvek od gero »

Tak jsem bylv novém servise v HK. Za mě spokojenost. Radar vypadlý z uložení nárazníku po malém drcnutí o kámen. Oprava zdarma a navíc i umytí auta. Za měsíc a půl mě čeká garanční prohlídka po 60 tis. Už vím kam příště pojedu.
Tucson 2.0 CRDI 100 kw Style
Alfréd
*

Příspěvek od Alfréd »

gero píše:Tak jsem bylv novém servise v HK. Za mě spokojenost. Radar vypadlý z uložení nárazníku po malém drcnutí o kámen. Oprava zdarma a navíc i umytí auta. Za měsíc a půl mě čeká garanční prohlídka po 60 tis. Už vím kam příště pojedu.
Tak dej po garančce prosím vědět, jak jsi byl spokojený a jak jsi dopadl finančně.
HYUNDAI Tucson 1,6 T-GDI HEV 4x4 AT N-Line Premium - Dark Knight
Hyundai Tucson 2.0 CRDi 100 kW 4WD AT STYLE Thunder grey 17.2.2016
Chevrolet Cruze 1,8 LTZ
Renault Laguna II 1,6 16V
Renault Laguna 1,8
Wartburg 353
schovik

Příspěvek od schovik »

Nevíte, jak se k němu dostanu, abych si zkontroloval uložení? Nedávno jsem trefil koroptev a od té doby problém.
Děkuji
Axel.Foley

Příspěvek od Axel.Foley »

Pokud se nepletu, radar je v předním nárazníku. Takže sundat dekl pod motorem a měl by jsi ho vidět.
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
mozecek

Příspěvek od mozecek »

po sundani spodniho deklu, coz bude v domacich podminkach opruz, bys videl velky kulovy - spravna a prakticky jednodussi cesta je shodit celej predni naraznik (poprve ti to bude trvat 15min ale u :hyu: je to fakt trivialni zalezitost - na youtube urco najdes videa kdyz zadas front bumper removal tucson)
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
paraschivrazvan25
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paraschivrazvan25 »

Ahoj, áno, stretol som sa s tým už. Mám podobný problém s predným radarom na mojom aute. Tiež sa mi pravidelne objavuje hláška "vyčistite predný radar", hoci radar je čistý. Chyba sa objavuje náhodne a niekedy zmizne sama od seba alebo po reštartovaní motora.

Bol som s tým už niekoľkokrát v servise, ale zatiaľ mi nevedeli pomôcť. Podľa diagnostiky žiadnu chybu nezaznamenali a výrobca sa k tomu zatiaľ nevyjadril.

Skúšal som hľadať informácie na internete a zdá sa, že s týmto problémom sa stretáva viacero ľudí s rôznymi značkami áut. Niektorí hovoria o problémoch so softvérom, iní o chybných senzoroch alebo o problémoch s kabelážou.

Keďže servis nevie, čo s tým, a výrobca sa nevyjadril, asi nám neostáva nič iné, len čakať, či sa problém nevyrieši sám alebo či výrobca nepríde s nejakou aktualizáciou softvéru alebo s iným riešením.

Možno by pomohlo, keby si skúsil kontaktovať priamo výrobcu auta a informovať sa o tomto probléme. Čím viac ľudí sa na to bude sťažovať, tým je väčšia šanca, že sa tým začnú zaoberať.

Ak by si náhodou zistil niečo nové, budem rád, ak mi dáš vedieť. Držím palce, aby sa ti to podarilo vyriešiť.

inchirieri auto otopeni
Odpovědět

Zpět na „Tucson 2015- Elektronika“