Ventilátor
Moderátoři: vipe, Moderátoři
Ventilátor
Mam takovou drobnost: Asi pred mesicem mi zacal ventilator vydavat takovy bzucivy zvuk. Frekvence byla primo umerna otackam vetraku. Pak to najednou prestalo. No a o weekendu zas asi 200km bzuceni. Osobne si myslim, ze je to tim, ze jsem zacal parkovat pod borovicema, a ze se mi do vetraku mohlo dostat jehlici. Pokud mate ale nekdo jinou zkusenost tak budu rad, kdyz date info.... Uz jsem byl rozhodnutej, ze v pondeli zajedu do servisu, ale po zvuku zas neni ani pamatky (vsichni to zname - vsechny poruchy zmizi pri vezdu na parkoviste autoservisu a objevi se po opusteni arealu).
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
- Reklama
Jo, jo, mám stejný problém Parkuju pod stromama a občas se tam zřejmě dostane nějaké listí. Minulý rok touto dobou jsem z toho byl vyplašený a už jsem se chystal na návštěvu autoservisu, nicméně to po nějaké době ustalo. Nyní se to objevuje zase, tak 1x za 3 dny. Jenom netuším kudy se to tam dostává, eventuelně, jak to vyčistit. Ta mřížka pod stěračema je přece dost jemná, nebo ne? Budu taky rád za nějaké zkušenosti.
Nový Hyundai Getz Dynamic 1.1 5dv 11/2005
Sice jsi me uklidnil, ale ted je zas otazka, co s tim..... snazim se rano, nez vyjedu odhazet vegetaci, co napada na sklo, ale stejne si myslim, ze kdyz prez noc prsi, nebo fouka vitr, tak toho dovnitr napada docela dost
Asi postavim na parkovisti garaz.... mam ve sklepe nejaky prkna
PS: Dik za informaci!
Asi postavim na parkovisti garaz.... mam ve sklepe nejaky prkna
PS: Dik za informaci!
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
-
- *
motor větráku
tento problém s bzučením a pískáním jsem řešil celé léto: motor ventilatoru je pod schránkou u spolujezdce....myslel jsem také na lístí apod.,ale po důkladném rozebrání, vyčištění, promazání to přestalo tak na dva dny...výsledkem bylo vyběhané ložisko motorku a uznaná záruční oprava...
Re: motor větráku
Ty ale musíš foukat ve dne v noci.Přemysl Hrdlička píše:...výsledkem bylo vyběhané ložisko motorku a uznaná záruční oprava...