- WP_20171025_14_36_01_Pro.jpg (198.17 KiB) Zobrazeno 3474 x
A mám ho !!!Trochu se svěřím.Před tímto autem jsem měl Dacii Logana2 MCV r.v.2015.S autem jsem byl v celku spokojen,ale asi před měsícem jsem šel okolo prodejce Hyundai a protože jsem měl i chvilku čas,tak jsem si udělal zkušebku s touto novou i30. Auto mě úplně dostalo a to takovým způsobem,že jsem Dacii prodal a koupil si tuto novou i30. Přiznám se,opravdu jsem nepotřeboval nové auto,páč Dáčka byla teprve dvouletá,ale prostě jsem musel.Manželka to samozřejmě moc neakceptovala,ale snad až bude řídit,pochopí

Autíčko mám pár dní a mám najeto cca.250km zatím pouze ve městě.Spotřeba zatím roste,teď mám 7.1l/100km.Motor 1.4T je opravdu povedený a zábavný.Auto je hodně tichý a přechod z Dacie je obrovský skok,to je jasný.Pro Dacii však hrála cenovka 260tis jsem měl přeplňovaný tříválec 0.9Tce 66kW,navigaci,tempomat atd..a větší praktičnost.Papírově má Dacie combi kufr 580l,ale je nepoměrně větší než v i30 combi a to hlavně výškově.V i30 mi přijde kufr docela mělký.Dále místo v zadu na šířku.V Dacii tři autosedačky nebo dvě + 1 dospělí nebyl problém,v H-čku to moc nejde,no :-)Ale jinak ostatní prostě pecka.Už se mi líbíla 2generace,ale 3generace je dotažená téměř k dokonalosti.Trochu výhrady mám k audiu,basy nejsou tak hutné jak bych si představoval.