Malá velká prosbička
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Malá velká prosbička
Prosím.. hlavně moderátory.. kdysi jsem tu někde zahlíd fotku Coupé s vyřízlým výdechem do kapoty.. myslim že bylo bílý, nebo nějak světlý, nebo bílo černý.. to bych kecal, ale za boha ho nemůžu najít a docela bych ho potřeboval pro inspiraci.. mohli byste se po něm mrknout a hodit mi sem link.. a nebo kdybyste našli třeba nějaký s výdechem na netu.. ale ne s nádechem co je nad kapotou, chtěl bych něco do kapoty, aby nad kapotou nebylo nic vidět, jen díra
Já v tomhle hledání moc neumim chodit.. prasečinky, to jo.. ale auta.. zvláštní, ale nikdy nenajdu nic kloudnýho
Tak moc díky.. věřim že to tu bude za pár hodin plný odkazů
Já v tomhle hledání moc neumim chodit.. prasečinky, to jo.. ale auta.. zvláštní, ale nikdy nenajdu nic kloudnýho
Tak moc díky.. věřim že to tu bude za pár hodin plný odkazů
- Reklama
Naposledy upravil(a) Hardcam dne 13 pro 2006, 00:07, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Btw, az priste budes neco hledat, tak na seznamu zadej: chci najit bily, mozna ale svetly nebo dokonce cerny Coupe a nejlip este s dirou v kapote, bylo by? tak se to dela...
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Nasel jsem pomerne levny letadlo, kdo casto lita, tak se mu to vyplati. Drsny rozpeti kridel.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Takhle sjetejma gumama bych se asi nechlubil
tady este jednou ten cumes
jaktoze ma 5ti diru?
TODLE JSOU TEDA PEKNE FALESNY SOBI
tady este jednou ten cumes
jaktoze ma 5ti diru?
TODLE JSOU TEDA PEKNE FALESNY SOBI
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky Harde, ale tohle je přesně to co nechci
Páč to vystupuje nad kapotu a to je pro mě nepřijatelný.. takže to upřesnim..
Na straně kde je filtr, tedy z pohledu zepředu je to vpravo, v tom zaoblení by měla bejt nějaká díra dovnitř do kapoty... podotýkám že jsem to tu někde zahlíd, tady na foru, ale fakt to nemůžu najít
Páč to vystupuje nad kapotu a to je pro mě nepřijatelný.. takže to upřesnim..
Na straně kde je filtr, tedy z pohledu zepředu je to vpravo, v tom zaoblení by měla bejt nějaká díra dovnitř do kapoty... podotýkám že jsem to tu někde zahlíd, tady na foru, ale fakt to nemůžu najít
Klídek chlape jo???
Možná,že tohle ne??? https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=227&start=0 Doufám,žejo nebo!?!
Možná,že tohle ne??? https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=227&start=0 Doufám,žejo nebo!?!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
To jsem rád,že to je přesně,to co jsi chtěl,jo a mezi náma,taky se mi víc líbí tato varinta výdechu než jak našel Hard!!MartasZ píše:Teda chlape, to je přesně vonoooooo Přitom sem tohle vlákno prolejzal, ale asi sem byl moc rychlej a nepočkal si na ty fotky Tak díkes...
Ale kdyby někdo našel ještě něco podobnýho, nezlobil bych se
P.s Tak to jsem zvědavý až to všici uvidíme na vlastní vočka a z hudbou!! V Mimoni na jaře!!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)