Nedobije se baterka
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Nedobije se baterka
Nazdárek...Mám problém.Když mi auto stojí přez noc,tak ráno ne a ne nastartovat....Ale když jedu kousek a pak třeba po hodine nastartuju,tak chytne na poprví...Nevím čím to může být...
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- Reklama
Re: Nedobije se baterka
Ty pises ne a ne nastartovat ... To znamena, ze baterka toci motorem, ale motor nechce naskocit ???Kyrglík píše:Nazdárek...Mám problém.Když mi auto stojí přez noc,tak ráno ne a ne nastartovat....Ale když jedu kousek a pak třeba po hodine nastartuju,tak chytne na poprví...Nevím čím to může být...
To by ukazovalo spis na neco jinyho ... Co palivovy cerpadlo, nebo palivovy filtr ucpanej ...
nez ti to rano nasosa, tak to chvilku trva ...
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
jak říká Vita,pokud motor točí tak to baterka není,když je v hájí tak to má problém s tím otočit.Jak ti odejde jenom v tom cvakne a neotočí.
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
-
- Kontaktovat uživatele:
Kyrglíku já tě nechápu.. seš u Ivana za deset minut a tady to řešíš?? Vzpomeň si že i já, když sem byl u něj sem si nechal hodit baterku na nabíječku, pro jistotu.. takže... jestli máš možnost, nech ji aspoň dvanáct hodin nabíjet.. pak jezdi.. a když druhej den nenastartuješ, respektive, když ti druhej den neotočí motorem, tak se s ní rozluč.. nejhorší co může bejt pro baterku je nechat ji vybitou byť jen jednu noc v zimě.. okamžitě jdou do háje desky a už jí nic nepomůže..
Stejně si myslim že nejjednodušší by bylo zajet k Ivanovi a vyzkoušet ji zátěžákem, to tam urkitě bude mít
Stejně si myslim že nejjednodušší by bylo zajet k Ivanovi a vyzkoušet ji zátěžákem, to tam urkitě bude mít