Nazdar všem,
tak jsme se si s manželkou řekli, že pořídíme nové auto. Z výběru Auris, Kia Carens a I30 zvýtězila I30.
Musím říct, že jsem naprosto nadšený V tak pohodovém autě jsem nejel dlouho.
Pořídili jsme skladovku z hodonínského VistaCaru.
Momentálně je najeté něco přes 600 km.
Jen by mě zajímalo jestli se dá u navigace stáhnout i aktuální dopravní situace z telefonu.
Hyundai I30 combi 1.4T-GDI Style GO! Navi
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Reklama
Re: Hyundai I30 combi 1.4T-GDI Style GO! Navi
Nazdar,
v prvom rade prajem veľa spokojných kilometrov s novou Ara Blue!
Tú farbu chcela moja dcéra, ale medzi skladovkami v najvyššej výbave s automatom na Slovensku už nebola...
Čo sa týka aktuálnej dopravnej situácie v zabudovanej navigácii, môžem z vlastnej skúsenosti povedať, že je to možné a hlavne funguje to! Druhý deň po tom, ako sme auto prevzali sme boli s rodinou v Bavorsku (na česko-nemeckom pomedzí), takže som si užil D1 ... Navigáciu som mal spustenú a celý multimediálny systém som mal spojený s mobilom cez WiFi hotspot. Po spárovaní o cca jednu minútu mi na displeji ukázalo, že stiahol aktuálne info o doprave.
Keď sme sa vracali po D1 (od Prahy na Bratislavu), tak ma navigácia pri Devět křížu ťahala dole z dialnice. Ešte dcérke som ukazoval, že nech sa pozrie, že čo blbne tá navigácia, že nás posiela dole z dialnice... Ale asi po 5 km som sa dostal do kolóny a zrazu sa mi príjazd domov posunul asi o 35 minút... Bolli sme ešte pred Brnom a tak som asi po 10 minútach v kolóne zišiel z dialnice smerom na brnenský autodrom (raz odbočil cez zákaz) a išiel smerom do Brna a na dialnicu som sa napojil až za kolónou...
Takže keď si spáruješ mobilné dáta(cez WiFi hotspot) s navigáciou, budeš mať skutočnú online navigáciu v aute
v prvom rade prajem veľa spokojných kilometrov s novou Ara Blue!
Tú farbu chcela moja dcéra, ale medzi skladovkami v najvyššej výbave s automatom na Slovensku už nebola...
Čo sa týka aktuálnej dopravnej situácie v zabudovanej navigácii, môžem z vlastnej skúsenosti povedať, že je to možné a hlavne funguje to! Druhý deň po tom, ako sme auto prevzali sme boli s rodinou v Bavorsku (na česko-nemeckom pomedzí), takže som si užil D1 ... Navigáciu som mal spustenú a celý multimediálny systém som mal spojený s mobilom cez WiFi hotspot. Po spárovaní o cca jednu minútu mi na displeji ukázalo, že stiahol aktuálne info o doprave.
Keď sme sa vracali po D1 (od Prahy na Bratislavu), tak ma navigácia pri Devět křížu ťahala dole z dialnice. Ešte dcérke som ukazoval, že nech sa pozrie, že čo blbne tá navigácia, že nás posiela dole z dialnice... Ale asi po 5 km som sa dostal do kolóny a zrazu sa mi príjazd domov posunul asi o 35 minút... Bolli sme ešte pred Brnom a tak som asi po 10 minútach v kolóne zišiel z dialnice smerom na brnenský autodrom (raz odbočil cez zákaz) a išiel smerom do Brna a na dialnicu som sa napojil až za kolónou...
Takže keď si spáruješ mobilné dáta(cez WiFi hotspot) s navigáciou, budeš mať skutočnú online navigáciu v aute
HYUNDAI TUCSON HEV 169 kW (1,6T-DGi, Style + DizajnPack+SmartSense)
[https://www.spritmonitor.de/en/detail/1472293.html]
Predtým: Subaru Outback - Hyundai i30 kombi - Citroen C4 Picasso - Citroen Xsara Break - VW Golf - Renault 11 - Škoda 120 L.
[https://www.spritmonitor.de/en/detail/1472293.html]
Predtým: Subaru Outback - Hyundai i30 kombi - Citroen C4 Picasso - Citroen Xsara Break - VW Golf - Renault 11 - Škoda 120 L.
Díky moc, snad bude sloužit a budu spokojený jako doposud.
Ara blue to není, je to champion blue Ara je o něco světlejší.
No super, už jsem se lekl, že to bude opravdu fungovat jen jako hloupá navigace. Hned jak to bude možné vyzkouším.
Ara blue to není, je to champion blue Ara je o něco světlejší.
No super, už jsem se lekl, že to bude opravdu fungovat jen jako hloupá navigace. Hned jak to bude možné vyzkouším.
Gratulujem k parádnemu autu a prajem veľa spokojných kilometrov.
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...