Tak dnes som absolvoval prehliadku pri 120000 km a mal som toho plné zuby. Celkový čas 6 hodín
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
. Príchod o 8:00, všetko vyzeralo v pohode , o 11-nástej plánované odovzdanie auta (cca 3 hodiny ako predtým). Keď som sa tam dostavil ,auto bolo stále na zdviháku a ukazovali mi predné a zadné kotúče, že by ich bolo treba vymeniť, no kotúče nemajú momentálne na sklade. Vravím OK , dohodneme sa. Potom začali robiť aktualizáciu SW a máp + dezinfekciu klímy. Zatiaľ sme išli zaplatiť prehliadku - 377 € ,olej ,filtre, dezinfekcia, brzdovku nemenili s ohľadom na nastávajúcu výmenu bŕzd.Predpokladaná cena kotúče + platničky okolo 800 € .Kde chodia v
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
na tie ceny? Umývať auto som ani nedal ,bolo okolo 13:00. Po odchode asi po kilometri som zistil, že navigácia nefunguje. Tak hijó naspäť . Opätovné prehratie máp a potom sa to rozhodilo. Odchod z
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
14:15.
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
.Doma som si všimol ma rádiu v nastaveniach novú možnosť niečo ako priorita parkovacích senzorov a bolo tu spomínané že sa rádio pri spiatočke stíši ,mne to nereagovalo ,rádio si hralo ďalej. Nemal som čas to bližšie skúmať , manželka sa s autom stratila. Logá staníc sa mi na rádiu zobrazujú naďalej.