Nazdar kamaradi ve zbrani,
objevil se mi docela neprijemny jev na 1.4 tgdi I30 2018. Pri deaktivaci start-stop systemu se mi obcas stane, ze pri zastaveni na krizovatce nebo kdekoliv jinde mi najednou zhasne motor a objevi se zelena kontrolka na palubivce start stop systemu. Po chvili se to ztrati a napise ze system byl deaktivovan rucne at znovu nastartuji klicem bez toho abych se neceho dotkl. Podotykam ze modra kontrolka na vypinani start stop zhasne a pote se zase rozviti a pote uz nejde vypnout. Stalo se mi to uz nekolikrat. Nemate nekdo podobnou zkusenost a nebo jsem prvni? Zitra volam do servisu, co s tim. Diky Radek
Start-stop problem
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Reklama
Re: Start-stop problem
Staval sa mi podobny problem. Konkretne, pri nie moc zahriatom motore mi START-STOP vypol motor, ale nenastartoval ho naspat a napisal "System start-stop je vypnuty, nastartujte manualne".
Spomenul som to aj pri garancnej prehliadke, ale to je na dlhe skumanie, tak sme to len zapisali do protokolu. Ak sa bude vediet o tomto probleme nieco viac, daju mi vediet.
Momentalne uz START-STOP vypinam hned ako nastartujem, tak sa problem neobjavuje.
Spomenul som to aj pri garancnej prehliadke, ale to je na dlhe skumanie, tak sme to len zapisali do protokolu. Ak sa bude vediet o tomto probleme nieco viac, daju mi vediet.
Momentalne uz START-STOP vypinam hned ako nastartujem, tak sa problem neobjavuje.
já jsem si na 100% jistý, že jsem měl systém deaktivovaný a stejně mi motor zhasl. Uvidím, co mi v servise řeknou.
A to pomůže čemu?
Hyundai IX20 | 1.6 92 kw | 2019 | bílá