Ahoj, mám sice 1.0 a ne 1.6, ale snad ti pomůžu. Vyloženě negativa necítím, jel jsem s tím i dálky a podle mě v pohodě i když pár lidí tu psalo, že na dálku se to nehodí, že je to jenom do města, ale ujel jsem 800 km v kuse a vylezl jsem odpočatej a syn vypadal taky v pohodě. Co bych možná trošku kvitoval je tvrdší podvozek, ale to je daný stavbou auta, aby se nepřevrátilo, být tam tlumiče z Citroena tak letím ven v každý zatáčce.
Výměnu žárovek nekomentuju, už jsem to tu někde psal, je to o zvyku, ze začátku to pro mě byl velký problém, ale po čase, když jsem přišel jak na to, tak je pro mě výměna žárovky otázkou 2 minut.
Vrzaní neslyším, jediné co se občas ozve je, že klepe zadní plato, ale to když jedu po hodně rozbitý cestě.
Jinak chvíli mě zlobily zámky, ale pak si to v Hyundaii vzali na týden na pozorovaní(na nic nepřišli) a od té doby je klid. Prý s tím nic nedělali, ale kdo ví?
Jinak mám jen náhon na předek a jediná situace, kdy jsem zapadnul byla ta, když na silnici bylo 20cm sněhu. Pak přišla na řadu lopata, ale tam tenkrát zapadli i 4x4.
Nevím jak spotřeba u 1.6, ale s mojí 1.0 mám spotřebu kolem 6L.