i30 kombi a isofix s vajickom na zadnom sedadle
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
i30 kombi a isofix s vajickom na zadnom sedadle
Mate niekto alebo mali ste v i30 kombi na zadnom sedadle isofixovu zakladnu, do ktorej davate potom vajicko s novorodencom ? Rozmyslam nad kupou i30 kombi, ale kedze na zadnych sedadlach vela miesta nie je, nie som si isty ci to tam normalne vojde s tym, ze na predne sedadlo by si este niekto pohodlne vedel sadnut. Netreba predne sedadlo prilis posunut dopredu aby to tam voslo ?
- Reklama
Re: i30 kombi a isofix s vajickom na zadnom sedadle
Zdravím,
minule som tam viezol sestru s malým. Malý sedel za mnou (vodičom) vo vajíčku s tou otočnou základnou a mohol by som sa ešte posunúť dozadu. Nie som ale žiadny tlouštík Najlepšie ale vyskúšať fyzicky alebo zobrať meter zmerať.
minule som tam viezol sestru s malým. Malý sedel za mnou (vodičom) vo vajíčku s tou otočnou základnou a mohol by som sa ešte posunúť dozadu. Nie som ale žiadny tlouštík Najlepšie ale vyskúšať fyzicky alebo zobrať meter zmerať.
Hyundai i30 III Family
Ford Mondeo MkII 1.8
Toyota Corolla 1.4 CVVT
Ford Mondeo MkII 1.8
Toyota Corolla 1.4 CVVT
Jestli chces muzu ti to vyfotit. Sice uz mame sedacku na vetsi mimco ale pro predstavu by to mohlo stacit.
Chevrolet Aveo 1,2; hatchback 2011(K.O)
Hyundai i30 1,4i Trikolor; kombi 2019
Hyundai i30 1,4i Trikolor; kombi 2019
-
- *
Mám jen takovou fotku, každopádně tohle už je větší sedačka, otočná, isofix a docela robustní. Manžel, který má bezmála 190cm před ním sedět normálně může, ale pohodlné už mu to není. Já jsem prcek, já nemám žádný problém před ním sedět
I30 1.6crdi 100kw 7DCT 2017
I30 1.6crdi 100kw 7DCT 2019
I30 1.6crdi 100kw 7DCT 2019