Automatická vnitřní cirkulace při zapnutí ostřikovačů
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Automatická vnitřní cirkulace při zapnutí ostřikovačů
Zdravím,
chtěl bych se zeptat mám klimatizaci na AUTO zapnu ostřik předního okna a nezapne se vnitřní cirkulace i když v nastavení mám zapnuto automaticky zapnout vnitřní cirkulaci.
Ale jakmile sám zapnu manuálně tlačítkem vnitřní cirkulaci a vypnu a pak zapnu ostřik sama se jak má zapne vnitřní cirkulace. Máte to stejně? Mě to nepřijde že by to fungovalo jak mělo. Děkuju všem za odpověď.
chtěl bych se zeptat mám klimatizaci na AUTO zapnu ostřik předního okna a nezapne se vnitřní cirkulace i když v nastavení mám zapnuto automaticky zapnout vnitřní cirkulaci.
Ale jakmile sám zapnu manuálně tlačítkem vnitřní cirkulaci a vypnu a pak zapnu ostřik sama se jak má zapne vnitřní cirkulace. Máte to stejně? Mě to nepřijde že by to fungovalo jak mělo. Děkuju všem za odpověď.
i30 2021 Nline 1.5T-gdi, manual
- Reklama
Re: Automatická vnitřní cirkulace při zapnutí ostřikovačů
Z čeho tak usuzuješ? Že se nerozsvítí ikonka recirkulace? Protože toho jsem si taky všiml, mám zapnutou automatiku a když ostříknu, tak nevidím, že by ikonka recirkulace svítila, ale pocitově mi přijde, že to funguje - nic necítím.
Právě že dost cítím zimní směs, když manuálně zapnu recirkulaci tak nic necítím.
Usuzuju z toho že když to manuálně zapnu a vypnu recirkulaci a pak teprv dám ostřiky tak se mi to rozsvítí automaticky a funguje to. Jakmile to neudělám předtím manuálně tak se to prostě samo nezapne.
Nikdo nic?
Už to nemáš v záruke?
i30 Fastback 1.5 T-GDI DCT Style Shimmering Silver
BMW E36 323i Touring M-Packet Avusblau(1998)
BMW E36 323i Sedan M-Packet Cosmosschwarz(1996)
Favorit 136 GLX Seagreen Metallic(1994)
BMW E36 323i Touring M-Packet Avusblau(1998)
BMW E36 323i Sedan M-Packet Cosmosschwarz(1996)
Favorit 136 GLX Seagreen Metallic(1994)
Tak jsem se konečně dneska dostal k tomu to vyzkoušet a funguje to přesně tak, jak říkáš - dokud po nastartování nezmáčknu aspoň jednou vnitřní recirkulaci, tak se prostě nerozsvítí. Ale jakmile jí aspoň jednou zapnu a vypnu, tak to začne fungovat a tlačítko se rozsvěcí při každém ostřiku a po chvíli zase vypne.
Vlastně to funguje podobně jako tempomat, tam taky musíš aspoň jednou zabrzdit aby šel pustit.
Zajímavý je, že na nižších výbavách bez automatické klimy to prej funguje trvale a nedá se to prozměnu vypnout.
Vlastně to funguje podobně jako tempomat, tam taky musíš aspoň jednou zabrzdit aby šel pustit.
Zajímavý je, že na nižších výbavách bez automatické klimy to prej funguje trvale a nedá se to prozměnu vypnout.
Tak to musím zkusit, jsem ani nevěděl, že tam něco takovýho funguje
Hyundai Tucson 2.0 CRDi 136KW, A/T, Style Premium, barva Ara Blue +
Hyundai i30 Fastback, 1.4 T-GDI, Style, barva červená
Hyundai Elantra Style Premium, 2011, světle modrá
Renault Scenic 1.9 dCi r.v. 2002
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Tempomat jsem bez brzdy nezkoušel.i30mpact píše: ↑11 lis 2021, 12:54 Tak jsem se konečně dneska dostal k tomu to vyzkoušet a funguje to přesně tak, jak říkáš - dokud po nastartování nezmáčknu aspoň jednou vnitřní recirkulaci, tak se prostě nerozsvítí. Ale jakmile jí aspoň jednou zapnu a vypnu, tak to začne fungovat a tlačítko se rozsvěcí při každém ostřiku a po chvíli zase vypne.
Ale je to nelogické ta funkce když nefunguje automaticky jak jsem psal. Takže to nefunguje jak má. A má to více lidí.
Tohle mi odpověděl hyundai.
- Přílohy
-
- CD2544AD-0027-4FE7-B55D-99F9139ED6AC.jpeg (87.09 KiB) Zobrazeno 1651 x
V létě jsem se taky nepídil. Ale zimní neparfémované ostřiky mi dali ochutnat svojí vůni. Tak jsem se začal pídit a zkoušel.
To si to rovnou můžu zapnout manuálně, ostříknout skla a vypnout. A tuhle automatickou chujovinku která nefunguje si mohli odpustit.i30mpact píše: ↑11 lis 2021, 12:54 Tak jsem se konečně dneska dostal k tomu to vyzkoušet a funguje to přesně tak, jak říkáš - dokud po nastartování nezmáčknu aspoň jednou vnitřní recirkulaci, tak se prostě nerozsvítí. Ale jakmile jí aspoň jednou zapnu a vypnu, tak to začne fungovat a tlačítko se rozsvěcí při každém ostřiku a po chvíli zase vypne.
Ale když to tam je. Chci aby mi to fungovalo.
3 měsíce starý auto.
Jak to píšete s tím tempomatem? Já ho normálně pustím za jízdy, na brzdu šlapat před tím nemusím, to je nějaká hloupost. Pojedu po dálnici, chci pustit tempomat, tak budu muset nejdřív zabrzdit a pak spustit?
Hyundai Tucson 2.0 CRDi 136KW, A/T, Style Premium, barva Ara Blue +
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Jakoby když nastartujete a hned vyjedete a za celou jízdu nešlápnete na brzdu tak nepůjde tempomat z důvodu kdyby byl brzdový systém v prd*li. Takže samožrejmě první křižovatka a člověk šlápne na brzdu. Z toho důvodu to bežně nevnímáte. Normální věc, a normálně to nepocítíte pokud nedáte tempomat hned co vyjedete, bez dotyku brzd.
ked startujes, tak stojis na brzde vyhoda automatu, potom uz nemusis stlacit brzdu, manual startujes s vytlacenou spojkou (keyless), tam musis stlacit brzdu pred aktivaciou tempomatu...
toyota highlander 2.5 hybrid executive
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
Můžu říct že tedy startuju s povinně vyšláplou spojkou a neutrálem+brzda aby mi auto neodjíždělo