Mám MY 2019 Komfort ,jde aktivovat , že se po uzamčení auta se okna sami zavřou? Kamarádova 14 let stará Fabie to umí a koukal na mě divně ,že jsem musel otevřít dveře , vložit klíč do zámku , otočit a potom zavřít okna .
Díval jsem se na výbavy, co ted se nabízí , ale tuhle funkci jsem explicitně vyjmenovanou v žádný výbavě nenašel. Takže opravdu tohle i30 ani v nejvyšší výbavě neumí ?
Zavření oken po uzamčení auta
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Reklama
Re: Zavření oken po uzamčení auta
U Smartu stačí déle podržet zamykání. Myslím, že pokud máš na všech oknech automatické dojezdy, tak by to mělo jít.
Déle, znamená opravdu déle, takže se obrň trpělivostí.
A ano, jak píše kolega přede mnou, automatické dojezdy jsou podmínkou.
Pokud je tam nemáš, máš smůlu.
A pokud ti to půjde a budeš se ptát na to samé, ale opačně- tzn. otevření oken DO před nástupem, obzvlášť v létě moc fajn věc, tak to auta koncernu do MY 2022 i s dojezdy NEUMÍ Od MY2022 by to mělo být už v nabídce MMS a od MY2021 to jde dokódovat, ale autorizáky to neumí. Starší MY 2017,18,19,20- nevím, musel by to někdo zkusit...
Já si to nechal u svého XCeedu dokódovat v Ostravě za pár korun u jednoho šikovného mechanika.
Ale bez auto dojezdů bez jakékoliv šance.
A ano, jak píše kolega přede mnou, automatické dojezdy jsou podmínkou.
Pokud je tam nemáš, máš smůlu.
A pokud ti to půjde a budeš se ptát na to samé, ale opačně- tzn. otevření oken DO před nástupem, obzvlášť v létě moc fajn věc, tak to auta koncernu do MY 2022 i s dojezdy NEUMÍ Od MY2022 by to mělo být už v nabídce MMS a od MY2021 to jde dokódovat, ale autorizáky to neumí. Starší MY 2017,18,19,20- nevím, musel by to někdo zkusit...
Já si to nechal u svého XCeedu dokódovat v Ostravě za pár korun u jednoho šikovného mechanika.
Ale bez auto dojezdů bez jakékoliv šance.
KIA XCeed 1,5T-GDi 118kW 7°DCT - GT line
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,66 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,3l/100km
Aktuálně 64500 km
Olej: Ravenol EFS 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,66 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,3l/100km
Aktuálně 64500 km
Olej: Ravenol EFS 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
dík za odpovědi , mám smůlu , okna bez dojezdů